ALEGEREA ECHIPAMENTULUI PENTRU BADMINTON ÎN AER LIBER

Alegerea echipamentului pentru badminton în aer liber

Un meci de badminton este o idee grozavă pentru a face mișcare. Află cum să îți alegi echipamentul pentru badminton în aer liber.

Practicat în curte, în grădină, pe plajă sau la munte, un meci de badminton este o idee grozavă pentru a face mișcare și a te distra împreună cu cei dragi. În acest articol, îți vom explica în detaliu cum să îți alegi echipamentul pentru badminton în aer liber, în scopul de a te bucura din plin de acest sport.

ALEGEREA ECHIPAMENTULUI PENTRU BADMINTON ÎN AER LIBER

Set sau fileu?

În primul rând, trebuie să facem distincția între un set și un fileu de badminton.

Seturile de badminton conțin un fileu, două rachete și doi fluturași. Acestea reprezintă o modalitate de a te echipa ușor, dacă nu dispui încă de tot echipamentul necesar pentru a juca badminton în aer liber.

În schimb, dacă ai deja rachete și fluturași, dar îți lipsește doar un fileu, ai posibilitatea să cumperi doar fileul.

ALEGEREA ECHIPAMENTULUI PENTRU BADMINTON ÎN AER LIBER

Alegerea mărimii corecte a fileului

Există 3 mărimi de fileuri pentru a practica badminton în exterior: 3 metri, 5 metri și 6,10 metri.

Gama de fileuri de 3 metri este ideală pentru un joc distractiv. Foarte simplu de montat și demontat, poți lua fileul cu tine oriunde mergi! Dacă nu ai nici rachete, nici fluturași, poți alege setul Easy Net 3M sau setul Easy Set 3M.

Gama de fileuri de 5 metri permite participarea mai multor persoane la joc. Acestea sunt la fel de ușor de montat și demontat, iar tu vei descoperi toate secretele practicării badmintonului în exterior! Dacă nu ai nici rachete, nici fluturași, poți alege setul Easy Net 5M.

ALEGEREA ECHIPAMENTULUI PENTRU BADMINTON ÎN AER LIBER

 Badminton sau tenis ? ambele!

Nu știi ce să alegi între tenis sau badminton? Îți dorești să le poți practica pe ambele în aer liber? Avem o soluție! Cu fileul speednet 500 poți adapta înălțimea în funcție de sportul pe care dorești să îl practici, fără alte bătăi de cap!

Avantajul acestor produse este faptul că acestea au fost realizate astfel încât să fie folosite atât de adulți, cât și de copii, bucurându-se de autonomie deplină!

Gama de fileuri de 6,10 metri te pune în condiții reale de joc. Având o mărime identică cu cea care se regăsește pe terenurile de badminton, jucătorii își pot exersa loviturile și precizia precum în timpul antrenamentelor de badminton.