7 SFATURI PENTRU A-ȚI PĂSTRA MOTIVAȚIA

7 Sfaturi pentru a-ți păstra motivația

Emmanuel Lassale, atletic, îți oferă o serie de sfaturi pentru a-ți păstra motivația vie.

Motivația este cheia pentru a-ți atinge obiectivele sportive. Însă, uneori din lipsă de timp aceasta devine o constrângere.

7 SFATURI PENTRU A-ȚI PĂSTRA MOTIVAȚIA

 1 – gândește-te la toate beneficiile mersului

Este prima ta sursă de motivație? Vrei să practici mersul pentru a te păstra în formă ? Amintește-ți că mersul este o plăcere înainte de toate.

7 SFATURI PENTRU A-ȚI PĂSTRA MOTIVAȚIA

2 – fixează un obiectiv clar

Fie că obiectivul tău este pierderea în greutate, dorința de a depăși stresul, schimbarea de idei sau o provocare personală de viteză sau distanță: există doar motive bune pentru a practica mersul sportiv!

7 SFATURI PENTRU A-ȚI PĂSTRA MOTIVAȚIA

3 – fiecare dintre antrenamentele tale este o plimbare

Profită de peisajele pe care ți le oferă natura. Este inutil să te devalorizezi dacă simți nevoia să încetinești!

7 SFATURI PENTRU A-ȚI PĂSTRA MOTIVAȚIA

4 – scapă de monotonie cu antrenamentele de mers!

Mersul se poate practica peste tot,  acesta îți oferă numeroase posibilități pentru a descoperi noi locuri și peisaje. Atunci când rutina se instalează,  schimbă-ți obiceiurile și începe o sesiune de mers pentru a descoperi numeroase locuri!

7 SFATURI PENTRU A-ȚI PĂSTRA MOTIVAȚIA

5 – încearcă mersul într-un grup!

Unora nu le place să facă sport singuri. Găsește-ți un partener pentru sesiunea de mers. Pe lângă beneficiile pe care le capeți în urma acestui sport, îți vei face noi prieteni.

7 SFATURI PENTRU A-ȚI PĂSTRA MOTIVAȚIA

6 – echipează-te corespunzător pentru ca antrenamentul să rămână o plăcere!

Nu există nicio scuză, nici măcar vremea.

Dacă este foarte cald, ia o pereche de încălțăminte aerisită, cu fața din mesh. Este recomandat să porți o cască și cremă solară pentru a te proteja de soare și pentru a evita deshidratarea. Dacă plouă sau este foarte frig, poartă un echipament specific pentru a te proteja.

Care sunt sfaturile tale pentru a rămâne motivat? Te invit să împărtășești cu noi sfaturile tale pentru ca mersul să fie o adevărată plăcere!
Motivația este cheia pentru a îți atinge obiectivele sportive. Însă, uneori din lipsă de timp aceasta devine o constrângere. Emmanuel Lassale, atletic îți oferă o serie de sfaturi pentru a îți păstra motivația vie.