6 IDEI DE CADOURI PENTRU MICII PASIONAȚI DE CICLISM

6 Idei de cadouri pentru micii pasionați de ciclism

Cel mic este deja pasionat de ciclism sau îți dorești să îi faci cunoștință cu acest sport? Anul acesta, de Crăciun, oferă-i micului tău ciclist bucuria de a face sport, alegând din sugestiile de cadouri propuse de către echipa Decathlon!

6 IDEI DE CADOURI PENTRU MICII PASIONAȚI DE CICLISM

O bicicletă fără pedale

Bicicleta Run Ride, îi va fi alături copilului tău, pentru noi aventuri, , învățând cum să își mențină echilibrul.

Plus: Bicicleta este concepută fără pedale, pentru un plus de lejeritate. Concepută pentru inițierea în ciclism, cauciucurile sunt din spumă condensată, astfel încât să reziste șocurilor la care ar putea fi supusă.
Pentru cine? : Copii de 2-4 ani, cu înălțimea de 85-100 cm.
Păreri? : 4,6/5 << O bicicletă entry-level de care sunt foarte mulțumit! Este robustă și concepută special pentru cei mici. Băiatul meu de 3 ani nu se mai desparte de ea, motiv pentru care i-am adăugat și o sonerie, pentru ca el să fie în siguranță.>> Sebastien, 10/11/2018

6 IDEI DE CADOURI PENTRU MICII PASIONAȚI DE CICLISM

O bicicletă arctic 14″

1,2,3, pedalați! Este dificilă urcarea copilului pe bicicletă? Cadrul jos al acestui model permite urcarea uşoară.

Plus: Bicicletă cu roţi ajutătoare (demontabile fără unelte) și sistem de frânare ”STOP EASY”, exclusiv adaptat pentru cei mici.
Pentru cine? : Pentru copii de 3-5 ani, cu înălţimea cuprinsă între 90-105 cm.
Păreri? : 4,6/5 << Am achiziționat această bicicletă pentru băiatul nostru acum o lună. Vreau să spun că a învățat foarte repede să meargă pe ea. Frânele, pedalele sunt foarte intuitive. Băiatul s-a acomodat destul de bine cu această bicicletă. Un produs cu raport – calitate foarte bun.>> Alexandru, 23/08/2018

6 IDEI DE CADOURI PENTRU MICII PASIONAȚI DE CICLISM

 O bicicletă de 16″

Gata de plimbare? Echipa noastră îți propune o bicicletă simplu de utilizat, care reduce riscul de accidentare, datorită protecției de la nivelul lanțului.

Plus Sistem de frânare STOP EASY, exclusiv adaptat pentru mâinile celor mici..
Pentru cine? : Copii de 4-6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105 și 120 cm.
Păreri? : 4,5/5 << Cel mic (4 ani) este foarte încântat de ea. O folosește aproape zilnic, avantajul fiind că astfel petrece mult mai mult timp în aer liber, făcând mișcare.>> Cosmin, 25/09/2018

6 IDEI DE CADOURI PENTRU MICII PASIONAȚI DE CICLISM

O bicicletă mountain bike 20″

Nu exclude varianta unei biciclete de 20” rezistentă şi uşor de utilizat (o singură viteză)!

Plus: Frânare eficientă, datorită celor 2 frâne cu saboţi de tip V-Brake. Aceste frâne sunt concepute din 2 etriere echipate cu saboţi care aplică o presiune mai mult sau mai puţin puternică pe jantă, pentru a opri rotirea roţilor.
Pentru cine? : Pentru copii de 6-8 ani, cu înălţimea cuprinsă între 120 şi 135 cm.
Păreri? : 4,6/5 << Raport excelent calitate-preț! Am cumpărat bicicleta pentru fiul meu, cadou de ziua lui și de atunci a folosit-o aproape în fiecare zi!>> Anna, 16/08/2018

6 IDEI DE CADOURI PENTRU MICII PASIONAȚI DE CICLISM

O bicicletă polivalentă

Pentru primele plimbări prin parc, o bicicletă polivalentă promite să fie cadoul ideal!

Plus: Postură confortabilă, datorită ghidonului semi-ridicat. Ghidonul şi pipa sunt sudate, pentru a simplifica reglarea (doar în înălţime).
Pentru cine? : Pentru copii de 6-8 ani, cu înălţimea cuprinsă între 120 şi 135 cm.
Păreri? : 4,4/5 << Bicicleta este foarte bună, în special datorită faptului că este ușoară, fiind foarte facil de utilizat de către băiatul meu de 7 ani, care este mai slăbuț. >> Donna, 26/11/2018

6 IDEI DE CADOURI PENTRU MICII PASIONAȚI DE CICLISM

O cască de protecție

Pentru noi, siguranța va fi mereu prioritară! De aceea echipa Decathlon îți reamintește că purtarea căștii de protecție este obligatorie în timpul mersului pe bicicletă, iar modelele din oferta noastră promit să îi entuziasmeze pe cei mici prin culorile puternice.

Plus: Datorită rotiței de reglare a circumferinței, casca se adaptează ușor, asigurând confort și susținere.
Pentru cine? : Pentru copii de 3-10 ani.
Păreri? : 5/5 << Se fixează foarte bine pe cap, fără a crea o senzație de disconfort! >> Silvia, 10/11/2018

Întreaga noastră echipă pasionată de ciclism speră că această listă te va ajuta să găsești cadoul potrivit și îți urează sărbători fericite și sportive!