5 beneficii anti-stres ale mersului pe role
Sport, hobby, plăcere: cu o pereche de role, totul merge ca pe roate. Iată care sunt câteva dintre beneficiile anti-stres ale mersului pe role.

SĂNĂTATEA ÎNAINTE DE TOATE

 

O plimbare pe role = un consum de energie. O ecuație simplă, dar foarte eficientă pentru lucrarea corpului și menținerea sănătății, deoarece mersul pe role solicită picioarele, de la coapse la gleznă și ajută la lucrarea anduranței, respirației și a părții cardio.

Așadar, alegând să te deplasezi pe role, îți relaxezi mușchii încordați de ritmul impus zilnic la birou, acasă sau în timpul utilizării mijloacelor de transport. Și toate acestea, printr-un efort prietenos și cu articulațiile.

VEZI CATEGORIA NOASTRĂ DE ▶ ROLE

 
 
 

TE DEPLASEZI LIBER

Cine spune „role”, spune mai întâi de toate senzație de libertate. Rolele te ajută să eviți dezavantajele celorlalte mijloace de transport și să te bucuri de plimbări așa cum îți dorești:fără vreun câine care să alerge după tine, fără să alergi pentru a prinde metroul și fără să fii blocat în ambuteiaje.Pe role, scapi de grijile și stresul specific deplasărilor zilnice în oraș.
 

O OCAZIE BUNĂ SĂ IEI O GURĂ DE AER PROASPĂT

 

Mersul pe role se practică în general în exterior și, cel mai adesea, în oraș, așadar este o ocazie numai bună să te bucuri de o gură de aer proaspăt și să profiți de traseul pe care îl parcurgi.

Pe scurt, te bucuri de toate avantajele unei plimbări la pas, dar într-un mod mai simplu.Cel puțin până la următoarele scări.

VEZI CATEGORIA NOASTRĂ DE ▶ CĂȘTI ȘI PROTECȚII

 
 
 
 
 
 
 
 

TE DISTREZI ÎMPREUNĂ CU ALȚI PASIONAȚI DE ROLE

Începător sau nu, nu este mereu ușor să te deplasezi pe role prin oraș, fără să înfrunți privirile, uneori, perplexe sau dezaprobatoare ale trecătorilor.Din fericire pentru tine, mersul pe role este un hobby care are mulți adepți incluși în diverse comunități de acest tip.

În funcție de disciplina ta, te poți integra în grupuri de pasionați, gata să te însoțească în timpul aventurilor pe roți. Astfel, te vei simți mai încrezător,nu te va mai stresa faptul că ai putea fi considerat drept un excentric de către trecătoriși nu vei mai ieși singur în week-end.
 
 
 
 

UN MIJLOC DE TRANSPORT ECONOMIC

Mersul pe role presupune și economii: combustibil, abonamente de transport sau de mers la sală, etc.

Și în final, în fiecare lună, nu te vei mai îngrijora în privința bugetului.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020