În vacanță, ritmul este schimbat, uneori în detrimentul unei forme fizice bune. Domyos vă oferă sfaturi și trucuri pentru a vă pregăti fizic pentru o vacanță sportivă de succes. Indiferent dacă plecați sau nu, vacanțele reprezintă o oportunitate de a lua o pauză în ceea ce privește dieta, ritmul de somn și sportul. Pentru a nu pierde tonusul și pentru a păstra o formă bună, Domyos vă invită să citiți următoarele sfaturi:

URMAȚI CURSURI DE FITNESS GRATUITE

Mulțumită Domyos live, puteți urmări, de acasă, cursuri de fitness gratuite și foarte variate: pilates, body light, body jump, fit yoga. Există ceva pentru toate gusturile și toate nivelurile. Trebuie doar să vă conectați la domyos.fr/live pentru a profita de sesiunile live ale Domyos Club Marcq en Barœul (Nord). Un program vă stă la dispoziție în intervale orare foarte ample, de la 7 dimineața la 9:20 seara și de luni până duminică. Să testați Domyos live înseamnă să adoptați un ritm liber și, deci, propice vacanțelor, menținându-vă, în același timp, în formă.

ADAPTAȚI-VĂ PROGRAMUL DE ANTRENAMENT

Vacanțele sunt făcute pentru a odihni corpul și mintea. Cu toate acestea, exersarea unei activități vă permite să rămâneți tonifiat și să stimulați creierul. Reduceți intensitatea antrenamentelor obișnuite prin stabilirea de noi obiective. Nu trebuie să supraestimarea ritmul de antrenament! Alegeți mersul pe jos și ciclismul pentru a lucra partea inferioară a corpului. Dacă stați în oraș, îndreptați-vă spre parcuri pentru sesiuni de fitness urban. Știați că o simplă bancă este un accesoriu complet pentru a lucra mușchii brațelor, mușchii abdominali și mușchii fesieri? Trucul este să segmentați activitatea: câteva minute de alergare rapidă, apoi o plimbare, câteva flotări lângă piscină și apoi câteva lungimi de bazin, un pic de relaxare în șezlong și, apoi, câteva ridicări de picioare. Secretul vacanțelor sportive de succes este, de asemenea, să vă treziți devreme pentru a evita căldura în timpul activității sportive și mai ales pentru a vă asculta corpul!

ACCESORIUL DE FITNESS INDISPENSABIL PENTRU VACANȚE SPORTIVE REUȘITE

Având un accesoriu de fitness pentru vacanță este o motivație bună. Încercați-l înainte pentru a vă obișnui cu el. Dacă plecați în vacanță, majoritatea accesoriilor nu sunt foarte voluminoase. Nu uitați coarda de sărit care este un accesoriu de antrenament cardio complet. 15 minute pe zi sunt suficiente pentru a obține rezultate: o formă mai bună, o rezistență bună și, în special, mai puține kilograme! În ceea ce privește tonifierea mușchilor, vă sfătuim să împachetați accesorii pentru flotări pentru a lucra abdomenul și brațele. În cele din urmă, pentru sesiunile de stretching, gândiți-vă la să luați o bandă elastică. Ușor de depozitat în valiză, este ideală pentru tonifierea întregului corp și pentru întinderea musculară fără probleme.

ALIMENTAȚIA POTRIVITĂ ÎN VACANȚĂ

Este adesea dificil să rezistați ispitelor alimentare și micilor degustări de băuturi alcoolice simbolice unei vacanțe de succes. Atenție, însă! Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate. Consumați în cantități moderate și, pentru un pahar de alcool, alternați cu două pahare mari de apă. Să țineți o dietă scurtă și foarte strictă înainte de vacanță nu este bine, deoarece veți recupera kilogramele foarte repede în acest mod. Cu toate acestea, nimic nu vă împiedică să vă planificați vacanțele ținând o dietă sănătoasă și echilibrată. Schimbați arahidele cu roșiile cherry răcoritoare și alegeți fructele de sezon, suculente și dulci. Nu ezitați să mâncați bine la micul dejun, beți ceai și suc de fructe, deoarece cu un mic dejun consistent este garantat că nu veţi mai ciuguli între mese. Pentru ca vacanțele sportive să aibă succes, corpul trebuie să se odihnească în timp ce rămâne activ, iar mintea  trebuie să se simtă liberă de orice restricții. Totul este în cele din urmă o chestiune de moderație și dozare pentru a accesa esența vacanțelor: plăcerea! Pentru a bună condiție fizică, evitați să mâncați foarte gras, foarte dulce sau foarte sărat!

4 SFATURI PENTRU VACANȚE SPORTIVE DE SUCCES

 

 

 

 

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020