Unselected
3 MOTIVE PENTRU A PRACTICA BADMINTON

3 Motive pentru a practica badminton

Practicarea de badminton în grădină sau în curte, te ajută să faci mișcare. Iată câteva motive grozave pentru a practica badminton.

Unselected

Indiferent de nivelul pe care îl ai, practicarea de badminton în grădină sau în curte, te ajută să faci mișcare, amuzându-te copios cu familia sau cu prietenii. Dacă nu ești convins/ă, iată câteva motive grozave pentru a practica badminton.

Unselected
3 MOTIVE PENTRU A PRACTICA BADMINTON

Un concept original și ușor de folosit

Când ne gândim la badminton, ne imaginăm adesea o sală, un teren trasat cu linii albe și un fileu în mijloc, susținut de 2 stâlpi.

Trebuie să știi însă că poți să joci badminton și în cu totul alte circumstanțe! Cum este posibil?

Cu un fileu, rachete și un fluturaș special concepute pentru badminton outdoor, astfel încât să joci badminton în exterior nu a fost niciodată mai simplu ca acum!

Unselected
3 MOTIVE PENTRU A PRACTICA BADMINTON

Faci sport și te bucuri de natură

Când afară vremea este plăcută, cu siguranță îți dorești să te bucuri de badminton în exterior și nu într-o sală închisă.

Cum poți face asta? Ia-ți un echipament care se adaptează oricărei suprafețe și jocul de badminton poate să înceapă în curte sau în grădină.

Unselected
3 MOTIVE PENTRU A PRACTICA BADMINTON

O activitate ludică

Practicarea badmintonului în exterior este o activitate ludică și de echipă: te bucuri de mișcare și de momente plăcute în familie sau între prieteni!