3 BENEFICII DE CARE TE BUCURI CÂND ALEGI PRODUSE SECOND HAND ONLINE

3 Beneficii de care te bucuri când alegi produse second hand 

Nu știi dacă să alegi produse second hand? Decathlon îți oferă top 3 beneficii pentru a face mai ușoară decizia de a cumpăra second hand.

Ce părere ai despre produsele second-hand? Într-o perioadă în care se pune accent pe sustenabilitate și pe slow fashion, piața de articole second hand a devenit foarte puternică. E la modă să cumperi produse second hand. De la echipamente sportive până la haine și încălțăminte, toate produsele primesc o a doua șansă și devin o alternativă accesibilă și sustenabilă la un click distanță. Află ce beneficii obții și cum să te implici!

Popularitatea acestor produse second hand a crescut în ultimii ani, odată cu conceptul de sustenabilitate și reducerea produselor de tip fast fashion. De aceea, tot mai multe magazine au dezvoltat programe buy back și chiar second hand. Ideea principală din spatele acestor concepte este de a te ajuta în primul rând pe tine să vinzi mai ușor articole sportive pe care nu le mai folosești și să dai șansa altcuiva să se bucure de ele, la un preț accesibil. Împreună, putem acorda o a doua șansă chiar și articolelor sportive!

Spune și tu "da" produselor second hand !

Vrei să încerci programul second hand din magazinele Decathlon, dar ai nevoie de mai multe motive ca să te convingi? Hai să descoperim împreună cum putem deveni sustenabili prin pași mici, dar cu un impact mare!

Îți dezvolți spiritul civic și ajuți atât alți pasionați de sport să se bucure de un echipament de sport la prețuri mai accesibile și protejezi și planeta. Când te-ai plictisit de vechiul echipament sport, vii cu el la Decathlon și dai șansa altei persoane să achiziționeze o bicicletă second hand, la un cost redus. Și așa se întâmplă și în cazul altor produse cum sunt hainele sport și echipamentele. Un gest mic, dar care contează foarte mult.

Ai vrea să încerci un sport nou, dar costurile pentru echipament sunt prea mari? Iată alt motiv pentru care programul de produse second este foarte util: obții avantajul unui preț de achiziție mic pentru echipamente perfect funcționale. Cum ar fi să cumperi o bandă de alergare second hand perfectă pentru antrenamentele de acasă? Acum este posibil și mult mai accesibil!

3 BENEFICII DE CARE TE BUCURI CÂND ALEGI PRODUSE SECOND HAND ONLINE

Ce beneficii ai când alegi produse second hand?

Te-ai gândit cum ar fi să poți verifica produsele second hand și să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine? Acum este posibil prin pagina dedicată vânzării și cumpărării produselor second hand de la Decathlon. Afli detalii despre produse, preț și disponibilitate și alegi produsul potrivit nevoilor tale. Simplu și rapid!

1. Verifici disponibilitatea

Odată ce ai găsit produsul dorit, verifici magazinul în care este disponibil și detalii generale despre acesta și poți merge să îl testezi. Fiecare produs second hand este însoțit de date tehnice stabilite în urma unei verificări amănunțite, cât și date despre locația Decathlon în care se află. Vrei o bicicletă, dar la un cost mai mic? Consultă magazinul de biciclete second hand de la Decathlon și găsește-o pe cea potrivită. Mergi exact în magazinul în care este disponibilă și vei pleca acasă cu o bicicletă perfect funcțională!

2. Compari prețurile mai ușor

De cele mai multe ori, prețul este un element decisiv pentru clienți. Avantajul de a alege produse second hand este că poți compara mai ușor prețurile produselor. Astfel, îl alegi pe cel mai accesibil pentru tine. De cele mai multe ori, prețurile produselor second hand sunt mult mai mici comparativ cu cele ale produselor noi. Prin accesul online la magazinul Decathlon cu produse second hand, compari prețul și faci cea mai bună alegere pentru tine. Vrei un echipament pentru sport verificat și sigur din punct de vedere tehnic, la un preț avantajos? Programul second hand de la Decathlon este soluția!

3. Protejezi mediul și susții economia circulară cu programul second hand de la decathlon

Nimic nu se pierde, totul se refolosește! Așa s-ar putea descrie cât mai simplu economia circulară. Acest principiu are la bază o idee foarte simplă, aceea de a reutiliza și recicla materialele și produsele deja existente cât mai mult timp, fără a fi nevoie de producerea unora noi. Astfel, se reduc deșeurile și poluarea la nivelul mediului. Fiecare produs este utilizat pe o perioadă îndelungată, chiar de mai mulți consumatori, idee ce stă și la baza conceptului second hand. Și tu te poți alătura acestui demers când alegi să vinzi sau să cumperi produse prin programul second hand de la Decathlon.

Susține un stil de viață sustenabil și alege produse second hand de la Decathlon!

Descoperă și:

De ce să alegi produse sportive Second Hand

De ce să alegi produse sportive Second Hand

De ce și cum să alegi produse sportive Second Hand