fbpx

Celulita este o problemă des întâlnită în rândul femeilor.  Grăsimea depusă pe partea  de sus a coapselor nu este o fatalitate și poate fi combătută în mod natural. Descoperă cum mersul sportiv te ajută să îți modelezi corpul datorită acestui efect anticelulitic.

 

CE REPREZINTĂ DE FAPT CELULITA?

Celulita este un strat de grăsime depus  în partea de sus a coapselor și care formează faimosul aspect de  ,,coajă de portocale’’.

Factori care determină apariția celulitei:

– o proastă circulație a sângelui;

–  lipsa tonifierii musculare;

–  greutatea în exces;

– dereglaj hormonal.

 

Însă, cel mai comun factor este sedentarismul. Atunci, pentru a lupta împotriva celulitei, fă mișcare! Mersul sportiv întrunește toate aceste avantaje.

 

CUM ACȚIONEAZĂ MERSUL SPORTIV ÎMPOTRIVA CELULITEI?

Lupta împotriva celulitei  necesită înainte de toate o bună circulație a sângelui.

Pentru a favoriza acest lucru, este recomandat să practici un sport dinamic ca mersul sportiv.  Vei depune un efort mai intens pe o scurtă perioadă de timp, solicitând  circulaţia venoasă cât mai puţin.

Alt atu al mersului sportiv: lucrează toate grupele musculare ale corpului. Arde caloriile și reduce nivelul de grăsime la nivelul mușchilor picioarelor, cât și a coapselor.

 « Mersul sportiv te ajută să lupți împotriva celulitei, deoarece se îmbunătățește circulația sanguină, și lucrează toate grupele musculare.  »

 

 STRATEGIA ANTICELULITĂ ÎN TIMPUL ȘI DUPĂ SESIUNEA DE MERS SPORTIV

Pentru ca totul să dea roade în sesiunea ta de mers, adoptă o alimentație echilibrată, reducând alimentele bogate în grăsimi.

Practică mersul sportiv în mod consecvent, în sesiuni de 30 de minute. Corpul tău începe să ardă grăsimile stocate, iar muşchii se întăresc, favorizând pierderea celulitei.

Pentru a nu-ți pierde motivația  pe termen lung, nu ezita să te alături unui grup care practică acest sport. Vei avea parte de relaxare, având în acelaşi timp grijă de sănătatea ta.
Problema numărul 1 a femeilor, celulita este cea te împiedică să te simți bine în propriul tău corp. Acest morman de grăsime care se află pe partea de sus a coapselor nu este o fatalitate și poate fi combătută în mod natural. Descoperă cum mersul sportiv te ajută să îți modelezi corpul datorită acestui efect anticelulitic.

Total
1
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*