Mascun este un canion din Sierra de Guara, în provincia Huesca aproape de Pirineii spanioli, unul dintre locurile principale de practicare a canyoningului.

SPORTUL-PASIUNE CANYONING

Proiectul Maskoon este un proiect uman care adună laolalta practicantii acestui sport si persoane pasionate care au drept obiectiv crearea unei panoplii complete pentru canyoning. Canyoningul sau coborârea în canion este un sport în aer liber, practicat în albia unui curs de apă, în defileuri. Constă în parcurgerea unui canion cu ajutorul unei varietăți de tehnici verticale în ape curgătoare și alte activități în aer liber cum ar fi drumeția, rapelul, natația. Acest sport te ajută să descoperi cele mai grozave locuri din lume.

UN PROIECT UMAN

Canyoning-ul era dezvoltat anterior de marca Simond care construia o ofertă în principal cu produse ale marcilor internationale.

Proiectul s-a născut din dorința colaboratorilor de a-și echipa pasiunea pentru sport la Decathlon și de a construi o ofertă în jurul acestei pasiuni cu ajutorul mărcii Simond.

Din cauza dimensiunilor reduse ale acestui sport, era necesar să acționăm și să gândim diferit, să dezvoltăm oferta în mod diferit. Întâlnirea dintre Ruben Grande și Thomas Leroy, specialisti care împărtășesc aceleași convingeri, a permis lansarea acestui proiect uman pentru pasionații de Canyoning.

Obiectivul este de a fi agili, de a profita de resursele existente, de mărci și procese, de a căuta cele mai bune competențe la marii pasionați de canyoning (magazin, proces) si a concepe produse pentru utilizatorii noștri, cu un raport calitate-preț excepțional.

Primul demers a fost construirea unei echipe de cooperare. Fiecare colaborator al echipei Maskoon are un alt rol în cadrul mărcilor și dedică în plus o parte din timpul său dezvoltării noii oferte care se va afla în magazinele noastre în 2019. O ofertă pentru toată lumea: practicanți constanți, însă și persoane care doresc să descopere acest sport.

Sport Pasiune Canyoning : Maskoon

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020