Indispensabile pentru a te propulsa și pentru a prinde valuri, labele de bodyboard fac parte din echipamentul bodyboarderului perfect ! Descoperă cu Decathlon cum să-ți alegi corect labele de bodyboard și cum să le utilizezi eficient.

LABE DE BODYBOARD PENTRU A PRINDE BINE VALURILE

Este foarte important să-ți alegi bine labele de bodyboard. Acestea sunt indispensabile pentru a practica bine, fie că ești începător sau practicant avansat.

De ce? Pentru că datorită forței picioarelor tale, și implicit datorită labelor de bodyboard, poți să te propulsezi, să prinzi valuri, dar și să ieși din curenții marini. Curenții sunt principala cauză pentru care este nerecomandat să practici bodyboard fără labe pentru acest sport.

Nu ai utilizat niciodată labe de înot? Nu îți face griji : utilizarea lor și a vâslirii se învață ușor!
Recomandare Decathlon: în surf, este recomandat să alergi înainte de a intra în apă, pentru a te încălzi. La fel și pentru bodyboard : această încălzire este indispensabilă, dar bineînțeles, nu cu labele de bodyboard în picioare !

GĂSEȘTE MĂRIMEA POTRIVITĂ A LABELOR DE BODYBOARD !

Mărimile labelor de bodyboard sunt notate cu numere, de la cele pentru copii, până la cele pentru adulți.
Atenție : numerele labelor de bodyboard diferă puțin de cele ale încălțămintei clasice. Așadar este indispensabil să probezi labele de bodyboard înainte de a le achiziționa.

Cum să reperezi mărimea bună? Labele de bodyboard trebuie să fie perfect ajustate pe picioarele tale.

LABE DE BODYBOARD PENTRU ÎNCEPĂTORI CARE PRACTICĂ LA NIVEL OCAZIONAL

În ceea ce privește categoria, labele de bodyboard 100 sunt ideale dacă ești începător și dacă practici doar în valuri mici, într-o mare cu puțin curent.
Acestea sunt concepute pentru a fi practice și pentru a nu te obosi, datorită formei lor simetrice și materialului flexibil. Utilizare ușoară: ai nevoie doar de câteva valuri pentru a reuși să le utilizezi corect și să realizezi primele alunecări.
Labele flexibile sunt eficiente și pentru reducerea riscurilor apariției crampelor, datorită faptului că îți permit să îți forțezi mai puțin picioarele.

LABE DE BODYBOARD RIGIDE : MAI MULTĂ PUTERE PENTRU BODYBOARDERI DE NIVEL CONSECVENT !

Stăpânești bazele bodyboardului? Nu ezita să schimbi gama echipamentului, pentru a progresa și a trăi noi experiențe de alunecare.
Labele de bodyboard 500 sunt mai rigide și mai puternice : perfecte pentru a prinde viteză în bodyboard și pentru a te lansa în valuri mari !

Lansează-te rapid cu aceste labe de bodyboard din cauciuc, chiar și pe valuri mai puțin puternice. Contrar modelului 100, acestea dispun de o coardă integrată, cu ajutorul cărora nu le vei pierde în mare.

Sunt labe de bodyboard polivalente, potrivite tuturor practicilor, fie ca practici surf în poziție „prone” (întins pe placa de bodyboard) sau în « drop knee » (un picior în față și un genunchi în spate).

ȘOSETE DIN NEOPREN ÎN LABELE DE BODYBOARD PENTRU A CONTRACARA FRIGUL ȘI IRITAȚIILE

Unii bodyboarderi poartă șosete din neopren, în orice sezon, din două motive :

LIMITEAZĂ IRITAȚIILE PROVOCATE DE LABELE DE BODYBOARD

Șosetele din neopren reduc iritațiile de la nivelul degetelor și gleznelor, cauzate de frecarea dintre picioare și cauciucul labelor de bodyboard.

PROTEJEAZĂ PICIOARELE DE FRIG

Persoanele mai friguroase pot resimți senzația de frig la nivelul picioarelor chiar și vara, în timpul sesiunilor lungi! Bodyboarderii de nivel consecvent, care practică primăvara și toamna doresc, de asemenea, să se protejeze de frig. În acest caz, este indispensabil să utilizezi șosete din neopren pentru confortul tău termic.

Important : vrei să practici acest sport cu șosete ? Alege o mărime a labelor de bodyboard cu un număr mai mare decât mărimea ta obișnuită ! Nu uita că labele de bodyboard trebuie să fie întotdeauna bine ajustate.

CONFORT OPTIM ÎN BODYBOARD: COARDE PENTRU LABELE DE BODYBOARD ȘI MĂNUȘI !

Mănușile de bodyboard reprezintă soluția ideală pentru mărirea puterii de vâslire. Ajută-te de mâini pentru a prinde toate valurile și pentru a ieși din curenți !

SIGURANȚA PE PRIMUL LOC, CU COARDE PENTRU LABELE DE BODYBOAR

Probabil ai fost deja în această situație : nimic mai rău decât să îți pierzi labele de înot în mijlocul mării, din cauza valurilor prea puternice.
Echipează-țe cu coarde pentru labele de bodyboard pentru a le menține bine atașate de gleznele tale și pentru a evita situațiile periculoase.
Acum că ești echipat cu placa de bodyboard, labele de bodyboard și costumul din neopren, nu îți rămâne decât să iei direcția plajei și să te lansezi în apă pentru a practica acest sport de alunecare !

Indispensabile pentru a te propulsa și pentru a prinde valuri, labele de bodyboard fac parte din echipamentul bodyboarderului perfect ! Descoperă cu Decathlon cum să-ți alegi corect labele de bodyboard și cum să le utilizezi eficient.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020