fbpx

Escalada este unul dintre sporturile care câștigă din ce în ce mai multă notorietate, iar numărul de practicanți a crescut considerabil. Cunoașteți o astfel de persoană și vă doriți să alegeți un cadou practic, care să îi pună un zâmbet pe buze? Noi avem soluția!

UN HAM

Hamul este unul dintre elementele esențiale în practicarea escaladei sau a alpinismului, având un rol foarte important în siguranța utilizatorilor. Deși de cele mai multe ori cluburile sportive pun hamurile la dispoziția practicanților, unul propriu, special adaptat cerințelor personale, va reprezenta cadoul ideal pentru orice pasionat.
Avantajul?: Centură Confort Frame, pentru senzație de greutate redusă.
Cui i se adresează? : Practicanților la nivel intensiv, care au nevoie de confort și stabilitate sporite în timpul antrenamentelor.
Buget? :189,90 LEI
Păreri? : 4.6/5 << Confortabil, raport excelent calitate-preț!>> Olivier, 29/11/2018

Vezi aici produsul!

UN HANORAC

Articolele textile special concepute pentru escaladă sau alpinism au specificații tehnice speciale, libertatea de mșcare rămânând una dintre cele mai importante criterii de care trebuie să se țină cont. Deoarece ne dorim ca practicanții să experimenteze un nivel maxim de confort în timpul antrenamentelor, un hanorac conceput ținându-se cont de aceste aspecte poate reprezenta un cadou ideal.
Avantajul?: Utilizatorii au acces la buzunarele hanoracului chiar dacă poartă hamul.
Cui i se adresează? : Pasionaților care își desfășoara practica atât în interior, cât și exterior și au nevoie de confort termic sporit.
Buget? :119,90 LEI
Păreri? : 4.5/5 << Hanoracul este confortabil și se mulează bine pe corp. Este suficient de călduros pentru practica în timpul toamnei.>> Xavier, 21/11/2018

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

O PERECHE DE PANTALONI

Perechea de pantaloni utilizată în timpul antrenamentelor are de asemenea un rol foarte important în atingerea performanțelor propuse. Persoanele pasionate de escaladă vor aprecia în adevăratul sens al cuvântului o pereche de pantaloni special adaptată tipului de practică ales, deci de ce nu ați alege un astfel de produs drept cadou?
Avantajul?: Talia elastică şi plată asigură confort la purtarea hamului.
Cui i se adresează? : Practicanților dornici de un nivel sporit al libertății de mișcare, adepți ai antrenamentelor desfășurate atât în aer liber, cât și în interior
Buget? :149,90 LEI
Păreri? : 4.6/5 << Pantalonii pentru escalada sunt excelenți! Sunt ușori, rezistenți și foarte confortabili.Pot spune ca le-am testat nivelul de rezistență când am experimentat o cădere mai violentă: deși mă accidentasem vizibil la nivelul genunchilor și al șoldului, pantalonii sunt intacți! >> Alain, 13/11/2018

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

UN SACULEȚ PENTRU MAGNEZIU

Utilizarea magneziului este esențială în timpul antrenamentelor de escaladă, dar cum ar fi ca persoana dragă, pasionată de acest sport, să aibă un saculeț special în care să poată ține pulberea, săculeț la care să ajungă ușor, chiar și în timpul cățărării?
Avantajul?: Membrană filtrantă ce reduce pierderea magneziului.
Cui i se adresează? : Sportivilor care își desfășoară practica în sală.
Buget? :49,90 LEI
Păreri? : 4.8/5 << Produsul se ridică la nivelul cerințelor mele. Sunt mulțumit de achiziția făcută, iar centura elastică reprezintă cu adevărat un avantaj.>> Christophe, 19/04/2018

Vezi aici produsul!

PASIONAȚI DE ESCALADĂ? IDEI DE CADOURI PENTRU PRACTICANȚI

Întreaga echipă pasionată de escaladă speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*