Escalada este unul dintre sporturile care câștigă din ce în ce mai multă notorietate, iar numărul de practicanți a crescut considerabil. Cunoașteți o astfel de persoană și vă doriți să alegeți un cadou practic, care să îi pună un zâmbet pe buze? Iată câteva idei!

UN HAM

Hamul este unul dintre elementele esențiale în practicarea escaladei sau a alpinismului, având un rol foarte important în siguranța utilizatorilor. Deși de cele mai multe ori cluburile sportive pun hamurile la dispoziția practicanților, unul propriu, special adaptat cerințelor personale, va reprezenta cadoul ideal pentru orice pasionat. Recomandarea Simond? Hamul Edge de adulţi!
Care este avantajul? Centură Confort Frame, pentru senzație de greutate redusă.
Potrivit pentru: Practicanții la nivel intensiv, care au nevoie de confort și stabilitate sporite în timpul antrenamentelor.
Buget? 189,99 LEI
Păreri ale utilizatorilor: 4.6/5 "Confortabil, raport excelent calitate-preț!" (Olivier)

Descoperă aici toate caracteristicile produsului!

O PERECHE DE PANTALONI

Perechea de pantaloni utilizată în timpul antrenamentelor are de asemenea un rol foarte important în atingerea performanțelor propuse. Persoanele pasionate de escaladă vor aprecia în adevăratul sens al cuvântului o pereche de pantaloni special adaptată tipului de practică ales, deci de ce nu ați alege un astfel de produs drept cadou?
Care este avantajul? Talia elastică şi plată asigură confort la purtarea hamului.
Cui se adresează? Practicanților dornici de un nivel sporit al libertății de mișcare, adepți ai antrenamentelor desfășurate atât în aer liber, cât și în interior
Buget? 149,99 LEI
Păreri ale utilizatorilor? 4.6/5 "Pantalonii pentru escalada sunt excelenți! Sunt ușori, rezistenți și foarte confortabili. Pot spune ca le-am testat nivelul de rezistență când am experimentat o cădere mai violentă: deși mă accidentasem vizibil la nivelul genunchilor și al șoldului, pantalonii sunt intacți! " (Alain)

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

UN SACULEȚ PENTRU MAGNEZIU

Utilizarea magneziului este esențială în timpul antrenamentelor de escaladă, dar cum ar fi ca persoana dragă, pasionată de acest sport, să aibă un saculeț special în care să poată ține pulberea, săculeț la care să ajungă ușor, chiar și în timpul cățărării?
Care este avantajul?: Membrană filtrantă reduce pierderea magneziului
Cui se adresează? Sportivilor care își desfășoară practica în sală
Buget? 44,99 LEI
Păreri ale utilizatorilor? 4.8/5 "Produsul se ridică la nivelul cerințelor mele. Sunt mulțumit de achiziția făcută, iar centura elastică reprezintă cu adevărat un avantaj." (Christophe)

Vezi aici produsul!

PASIONAȚI DE ESCALADĂ? IDEI DE CADOURI PENTRU PRACTICANȚI

Întreaga echipă Simond speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit pentru cei dragi și vă urează sărbători fericite și sportive! 🙂

Vezi toată gama de produse de escaladă

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020