fbpx

Ingrediente eclere proteine

Cremă coji de ecler :

  • 2 gălbenuşuri ou
  • 1 doză caseină vanilie,
  • 1/4 linguriţă praf de corp,
  • un vârf de sare

Cremă ciocolată

  • 120ml lapte de soia
  • 1 linguriţă făină de porumb
  • 1 linguriţă cacao
  • 1 linguriţă aromă vanilie
  • sirop de agave

Mod de preparare:

Încălzeşte cuptorul la 200°C.

Bate gălbenuşurile cu telul.

Adaugă aroma de vanilie, sare şi drojdie.

Formează un aluat rotund pe care îl vei împărţi în două.

Formează eclerurile din cele două părţi de aluat.

Pune la cuptor timp de 20 de minute.

Cremă de ciocolată

Amestecă amidonul de porumb şi cacaoa într-o cratiţă.

Adaugă lapte şi amestecă.

Adaugă vanilia şi puţin sirop de agave, apoi amestecă până ce compoziția se îngroaşă.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*