DEFINEȘTE-ȚI FORMA FIZICĂ PRIN ALERGARE

Ești în căutarea unei noi surse de motivație și energie? Atunci, e momentul să te alături unei comunități de alergători!

Pentru majoritatea dintre noi, reîntoarcerea la sport înseamnă “refresh” sau “un nou început”. Practicarea unui nou sport este ocazia perfectă să îți realiniezi prioritățile în materie de sport.

PĂSTREAZĂ-ȚI MOTIVAȚIA ALᾸTURI DE KALENJI


Motivația nu este măsurată în numărul kilometrilor parcurși. Dacă ai început sesiunile de alergare de câteva săptămâni și aveți impresia că stagnezi, urmează sfaturile Kalenji pentru a te bucura la maximum de experiența ta:

– alege traseul și terenul cel mai potrivit: pentru a îți evalua progresul, este mai bine să îți stabilești reperele dinainte. Alege terenurile cu o suprafață de alergare mai moale pentru nu depune foarte mult efort!

– aleargă în propriul ritm pentru a lucra tot corpul (tipul de pași, poziția spatelui și a mișcării gleznelor), inspiră pe nas și expiră pe gură!

– calculează-ți progresele reale, notează-ți-le zi după zi, pentru a avea o situație clară.

– alege un nou echipament și noi accesorii pentru alergare, le meriți din plin! Îmbrăcămintea și încălțămintea de alergare Kalenji îți vor oferi lejeritatea și confortul necesare.

 

PĂRINȚI ȘI COPII

Alergarea poate să fie practicată de către oricine atunci când condiția fizică permite eforturi pe o anumită perioadă, ținând cont de vârsta fiecăui alergător. Este nevoie de o vizită la medic înainte, pentru a stabili aptitudinile și starea fizică actuală.

Copii aleargă tot timpul, prin curte, în pauza dintre ore, prin parc.

Încurajează-i să alerge și să își consume energia. Alergarea este sportul ideal pentru antrenarea abilităților motrice și pentru echilibrul fizic și mental al copiilor. Pentru a le tăia pofta de alergat prin casă, înscrie copilul într-un club de alergare, în care va învăța toți pașii necesari alături de antrenori profesioniști. Clasați pe nivel și grupă, copiii vor învăța beneficiile unui activități sportive complete.

 

 

PLANURILE DE ANTRENAMENT KALENJI 

Antrenorul tău se numește Kalenji și îți pune la dispoziție planuri de antrenament adaptate fiecărui nivel.

Kalenji îți propune soluții pentru a reîncepe antrenamentul în plină forță. Alergarea este sportul complet, adaptat fiecărei vârste, ce oferă beneficii din plin!

Mai mult:

Foarte complexe, planurile de antrenament Kalenji sunt planificate pe o perioadă de opt săptămâni. Acestea îți oferă în funcție de distanță, de obiectiv, de nivelul și de numărul sesiunilor, posibilitatea de a determina durata după distanțele efectuate și intensitatea.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020