Este foarte important să porți un sutien special creat pentru alergare.

Știai că numai 15% dintre femei poartă un sutien special creat pentru sport ? Atunci când alegi echipamentul de alergare, atenția este, de obicei, îndreptată spre tipul de încălțăminte și vestimentație adaptat temperaturii din mediul de practică. Pe de altă parte, sutienul sau bustiera pentru alergare oferă confort și susținere, iar purtarea unei astfel de piese vestimentare este benefică pentru sănătate.

În timpul alergării, poziția pieptului se schimbă odată cu fiecare mișcare a corpului. Cu cât pieptul este mai voluminos, cu atât  mișcarea acestuia se amplifică. Acest fenomen, neconfortabil și dureros, devine cu atât mai grav cu cât sutienul purtat este unul cu armături, pentru utilizare obișnuită, în oraș. Acesta rănește mamelonul în timpul alergării și poate afecta țesutul din zona pieptului. Utilizarea lor prelungită, pentru activități sportive, precum alergarea, poate provoca răni grave, diminuând fermitatea sânilor și provocând chiar deformări.

 

SUSȚINERE

Sutientul și bustierele de la Kalenji asigură susținerea necesară în timpul alergării. Cum? Datorită unei croieli special gândite pentru alergare !

Spre deosebire de sutienul obișnuit, ce va susține pieptul începând cu baza, forma sutienului pentru alergare și materialele utilizate asigură limitarea mișcărilor sânilor spre orizontală și atenuează șocurile.

Pe de altă parte, bretelele late asigură o dispunere uniformă a greutății și nu permit formarea liniilor dureroase la nivelul umerilor.

Fiecare model de sutien sau bustieră de la Kalenji a fost validat prin teste speciale de laborator, care au constat în verificare nivelului de susținere. De exemplu, bustierele pentru alergare, Sportance Confort, oferă o susținere cu 28%  mai mare decât un sutien obișnuit, pentru deplasări în oraș.

 

CONCEPT SPECIAL PENTRU ALERGARE

Susținerea și menținerea poziției pieptului sunt importante în timpul sportului, la fel este și confortul. De aceea, echipele noastre de concepere au acordat o atenție specială iritațiilor și evacuării transpirației.

Bustierele Sportance Confort dispun de materiale textile respirante, perforate cu ajutorul ultrasunetelor.

Bretelele încrucișate evidențiază omoplații și asigură libertate de mișcare.

De altfel, tehnicile de asamblare, fără cusături, asigură limitarea iritațiilor ce pot apărea în timpul alergărilor de lungă durată.

 

SUTIEN SAU BUSTIERĂ?

Bustierele sunt create pentru a putea fi utilizate de sportive cu piept mic sau mediu. Asigură îmbrăcare ușoară, rapidă și pot fi purtate pur și simplu, fără alte piese vestimentare. Sunt potrivite atât pentru competiții, cât și pentru antrenamente.

Sutienele sunt concepute, mai degrabă, pentru persoanele cu pieptul voluminos. Există mai multe mărimi disponibile și sunt ușor reglabile, pentru o susținere mai mare.

 

 

NU APLATIZEAZĂ PIEPTUL

Gata cu sutienele ce asigură susținere, aplatizând pieptul ! Modelele precum cele Sportance Power sunt create special pentru a oferi susținere și confort, păstrând în același timp și un look feminin. În plus, o alergătoare pasionată știe că nu este foarte confortabil să alergi cu un cardio-frecvențmetru atașat la centura cardio din talie. Astfel, de acum ai posibilitatea să alegi bustiera cardio stretch, cu spațiu special pentru captatorul cardio.

Bustierele și sutienele create special pentru alergare asigură sănătatea pieptului tău, de aceea este important să iei în considerare acest lucru înainte de următoarea ședință de alergare. Materialele utilizate în crearea lor asigură confort și libertate de mișcare. Alege și tu confortul, achiziționând bustierele și sutienele propuse de Kalenji !
În timpul alergării, poziția pieptului se schimbă odată cu fiecare fuleu. Cu cât pieptul este mai voluminos, cu atât mișcarea acestuia se amplifică. Acest fenomen, neconfortabil și dureros, devine cu atât mai grav cu cât sutienul purtat este unul cu armături, pentru utilizare obișnuită, în oraș. Acestea rănesc mamelonul în timpul alergării și pot afecta țesutul din zona pieptului. Utilizarea lor prelungită, pentru activități sportive precum alergarea, poate provoca răni grave, diminuând fermitatea sânilor și provocând chiar deformări.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (6 voturi, medie: 4,33 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: May 6, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020