CUM SĂ VĂ ALEGEȚI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE BADMINTON?

Începeți badminton-ul, sau pur și simplu aveți nevoie de o pereche noua de încălțăminte de badminton, în timpul sezonului ? Lăsați-ne să vă ghidăm în această importantă alegere, pentru a juca badminton în deplină siguranță !

Pentru a alege cel mai bine încălțămintea de badminton, trebuie să vă cunoașteți bine nivelul de practică.

NEVOILE ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL PRACTICII

În funcție de nivelul dvs., veți avea nevoi care diferă de cele ale partenerului dvs. sau ale adversarului dvs. Deci, care sunt aceste beneficii ale produselor care vă vor ajuta să alegeți mai bine încălțămintea de badminton.

PRACTICĂ OCAZIONALĂ

Veți avea nevoie de respirabilitate pentru primii pași în lumea badminton-ului. Această respirabilitate va favoriza aerisirea piciorului

PRACTICĂ REGULATĂ

Dacă practicați badmintonul în mod regulat, veți avea nevoie de mai multă amortizare pe încălțămintea de badminton. Această amortizare va absorbi șocurile pe care picioarele dvs. le suferă în timpul deplasărilor.

PRACTICĂ INTENSIVĂ

Susținerea piciorului va reprezenta un atu incontestabil pentru încălțămintea dvs. dacă sunteți un jucător intensiv. Într-adevăr, pentru mișcări de intensitate ridicată, aveți nevoie de o pereche ce încălțăminte care vă protejează picioarele în timpul acestor mișcări violente.

REZISTENȚA LA ABRAZIUNE

Cu cât nivelul dvs. este mai înalt, cu atât vor fi mai intense mișcările și va fi nevoie să aveți o pereche de încălțăminte adaptată. Rezistența încălțămintei dvs. trebuie luată în considerare. Cu o schimbare rapidă a direcției, veți pune la grea încercare rezistența încălțămintei dvs. Trebuie să țineți cont de faptul că rezistența la abraziune este foarte importantă atunci când alegeți încălțămintea.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020