CUM SĂ VĂ ALEGEȚI BLUZA RESPIRANTĂ DE FOTBAL?

Corpul este supus variațiilor de temperatură legate atât de intensitatea efortului, cât și de climatul exterior.

Pentru a vă îmbunătăți confortul și a rămâne uscat, KIPSTA oferă o gamă completă de bluze respirante care dau un ,,efect de piele secundară “.

Ce îmbrăcăminte să utilizați în funcție de condițiile meteorologice de afară?

Alegerea hainelor se bazează pe intensitatea jocului sau a nivelului de practică al fotbalistului. În primul rând, voi explica importanța purtării unui maieu pentru confortul dumneavoastră de joc (numit și lenjerie de corp sau stratul 0).

  • Acesta absoarbe și transferă repede transpirația spre exterior. Din moment ce se usucă foarte repede, pielea rămâne uscată și nu se răcește.
  • Poziționarea lui este în mod deliberat apropiată de corp pentru a păstra căldura corporală. Extensibil, asigură mișcări largi fără constrângeri.
  • Este o barieră suplimentară pentru vremea proastă. Permite tricoului să rămână uscat chiar și în plin efort. Chiar și sub temperaturile de primăvară, aceasta permite să rămână uscat și să evitați răcirea corpului, atât de neplăcut pentru antrenament sau în timpul meciului.

Vă sfătuim să vă alegeți bluza respirantă în funcție de intensitatea jocului pe teren.

PENTRU O INTENSITATE MEDIE A JOCULUI:

Sau pentru un jucător începător optează pentru un model din gama Keepdry 100, textura sa evacuează transpirația spre exterior.

PENTRU INTENSITATE MEDIE SPRE RIDICATĂ A  JOCULUI :

Pentru un joc mai ritmat sau un jucător mai experimentat, optează pentru un model din gama Keepdry 500, ochiurile sale elimină în mod eficient transpirația spre exterior în timp ce se usucă foarte repede.

DE REȚINUT:

În cele din urmă, pentru condiții foarte specifice de joc, sub temperaturi apropiate de 0, alegeți modelul din gama Keepdry 900. Este gros, pentru o bună izolare termică. Este de asemenea echipat cu un patent tehnologic isoft, care asigură o evacuare foarte bună a transpirației în ciuda grosimii sale.

Martin

SPECIALISTUL VOSTRU ÎN LENJERII DE CORP

Lenjeria de corp KEEPDRY 500 este respirabilă, este ideală pentru antrenamente și meciuri, deoarece garantează o bună evacuare a transpirației și o excelentă libertate de mișcare. Gama largă de culori vă va permite să alegeți aceeași culoare dominantă ca cea a tricoului echipei dvs. și astfel să respectați regulamentul.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020