CUM SĂ VĂ ALEGEȚI ACCESORIILE DE YOGA?

Există multe tipuri diferite de yoga fiecare având particularitățile și nevoile lor. Urmați sfatul nostru pentru a vă alege accesoriile în funcție de tipul de yoga pe care îl practicați!

 

De la yoga ușoară până la yoga dinamică … pentru a practica diferitele tipuri de yoga, sunt necesare accesorii adaptate. Vor fi prezentate trei tipuri de accesorii pentru a găsi cel care corespunde cu practica voastră: cărămida, cureaua și perna.

Yoga by Decathlon vă ajută să faceți cea mai bună alegere!

CĂRĂMIDA: SPUMĂ ȘI PLUTĂ

  • Cărămida din spumă este un accesoriu care vă ajută să progresați în posturile lente de yoga. Este suplă și moale, perfectă pentru poziții de relaxare sau meditație așezate și culcate. Foarte ușoară, este ușor de transportat.
  • Cărămida din plută este de mare ajutor în echilibrarea posturilor dinamice de yoga. Pentru posturi mai exigente, atunci când puneți toată greutatea pe cărămidă, este mai bine să luați o cărămidă de plută care este mai grea și mai stabilă decât o cărămidă de spumă.

CUREAUA

Cureaua este un ajutor în căutarea flexibilității pentru yoga ușoară și dinamică. Vă ajută să progresați în posturile voastre sau să mențineți o tehnică bună în timpul posturilor mai dificile. Este un accesoriu perfect pentru cei mai puțin flexibili!

PERNA

Perna de yoga este un ajutor pentru pozițiile de deschidere și de întindere. Poate fi folosit și pentru relaxare la începutul și la sfârșitul cursului. Perna este perfectă pentru cursurile de yoga restaurante și yin yoga.

LAETITIA

VÂNZĂTOARE MONTPELLIER ODYSSEUM & AMBASADOR YOGA

“Accesoriile fac parte integrantă din practica yoga. Puteți să le folosiți pentru a vă îmbunătăți posturile, pentru a vă ajuta să progresați menținând o tehnică bună și, în cele din urmă, să mergeți mai departe în relaxarea dumneavoastră. Este important să alegeți accesoriile care se potrivesc cel mai bine practicii și nevoilor dumneavoastră. “

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020