CUM SĂ TRANSPORȚI O TROTINETĂ URBANĂ FĂRĂ SĂ TE MURDĂREȘTI?

Ați folosit vreodată trotineta ca mijloc de transport urban? Deci, pliatul, depliatul și transportatul trotinetei în mână cu siguranță vă spune ceva… Ceea ce vă deranjează cel mai mult la aceste manevre sunt posibilitățile de a se murdări în timpul transportului? O geantă de transport și câteva obiceiuri bune sunt suficiente!

 

CURĂȚAREA REFLEXĂ PENTRU O TROTINETĂ ADULTĂ STRĂLUCITOARE

Cu sau fără o geantă de transportat trotineta, trebuie să adoptați un simplu gest: să curățați în mod regulat trotineta! O cârpă simplă este suficientă pentru a îndepărta murdăria, praful sau reziduurile de grăsime.

 

Dacă vă mențineți trotineta curată, îndepărtați orice posibilitate de a vă păta! Tot ce trebuie să faceți este să evitați orice contact cu roțile: acestea sunt singurele elemente care vor mai fi murdare.

Pentru a vă menține mâinile curate , vă recomandăm să aveți o cârpă pentru mâini la îndemână acasă sau la locul de muncă! Puneți-l într-un sertar, nu este voluminos și vă poate ajuta la nevoie.

ZONE MURDARE ALE UNEI TROTINETE DE EVITAT

Pentru a pune trotineta în geanta sa de transport sau pentru a o lua în metrou, evitați să o prindeți de zonele murdare. Astfel, este de evitat să ținem trotineta de:

– Roți și aripi: deoarece aceste elemente sunt expuse direct solului. Fără să-ți dai seama, este posibil să mergeți pe un traseu cu puțin noroi sau alte murdării… Evitați să descoperiți asta punând mâna pe ele!

– Platoul: pentru că aveți întotdeauna picioarele pe el atunci când vă folosiți trotineta

– Sistemul de pliere: deoarece poate rămâne aici puțină grăsime … mai ales dacă ați lubrifiat trotineta recent!

Păstrați-vă mâinile curate, obișnuiți-vă să nu vă apucați trotineta de aceste câteva elemente. Țineți mai degrabă trotineta de ghidon!

Unele modele, cum ar fi trotineta EF Town, au chiar și un mâner de transport amplasat pe coloana de direcție, sub ghidon. O soluție foarte practică pentru transportul trotinetei voastre urbane.

 GEANTĂ DE TRANSPORTAT TROTINETA, UN ACCESORIU INTELIGENT !

Cea mai bună soluție pentru a evita murdărirea în timp ce transportați o trotinetă: geanta de transport! Pentru a ajunge la serviciu sau la o întâlnire, utilizați o geantă de transport adaptată. Pliați trotineta și vă rămâne doar să o transporți cu mașina, cu mijloacele de transport în comun sau să urci scările biroului tău.

Avantajul genții de transport este acela că, odată ce trotineta este înăuntru, nu mai este posibil să se murdărească: geanta acoperă întreaga trotinetă. De asemenea, devine mult mai ușor de transportat când vă puneți cureaua pe umăr.

Câteva secunde sunt suficiente pentru a deplia sau a replia geanta și pentru a o depozita, nimic mai simplu: o atârni de ghidon sau o pui într-un rucsac.

Să te deplasezi pe o trotinetă fără a risca să te murdărești este floare la ureche! Astfel, în pantaloni scurți, taior sau costum, nu ezitați să vă deplasați pe trotinetă chiar și prin ploaie …

 

FABRICE

ȘEF DE PRODUS – TROTINETĂ PENTRU ADULŢI

Dacă folosiți o geantă de transport, înainte de a o introduce în geantă, nu uitați să-o curățați rapid cu o cârpă. Acest lucru vă va ajuta să evitați să aveți o geantă murdară după doar câteva utilizări!

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020