Dușul este prima etapă obligatorie după o sesiune de sport ! Gelul de duș tonic, gelul de duș relaxant, gelul de duș care îndepărtează mirosul de clor : care sunt diferențele?

Urmează sfaturile noastre :

GELUL DE DUȘ RELAXANT ȘI GELUL DE DUȘ TONIC

Diferința între cele două geluri constă în miros. Vei găsi în magazinele noastre un gel de duș relaxant cu un miros destul de liniștitor, cum ar fi fi gelul de duș Relax Aptona cu ylang-ylang (cunoscut pentru proprietățiile sale calmante). Vei găsi, de asemenea, un gel de duș revigorant, cum ar fi gelul de duș Tonic Aptonia cu miros de citrice.

GELUL DE DUȘ CARE ÎNDEPĂRTEAZĂ MIROSUL DE CLOR

Acesta conţine de obicei compus activ care limitează mirosurile, de exemplu gelul de duș Aptonia Water Sports. Acesta permite îndepărtarea mirosurilor neplăcute, cum ar fi clocul, și interacționează cu receptorii senzoriali de la nivelul nasului pentru a reduce percepția mirosurilor neplăcute. Este ideal pentru cei care înoată în piscină.

TRUC RAPID PENTRU SPORTIVI : GELUL DE DUȘ 2 ÎN 1 !

Sportivii, de cele mai mult ori, nu au suficient timp după practicarea sportului. De aceea, ei pot opta pentru gelul de duș 2 în 1 care este o soluție practică și eficientă. Majoritatea gelurilor de duș din gama Aptonia sunt 2 în 1: șampon și gel de duș!

Stéphanie Mouragues

Asistent produse
Dușul este prima etapă obligatorie după o sesiune de sport! Gelul de duș tonic, gelul de duș relaxant, gelul de duș care îndepărtează mirosul de clor: care sunt diferențele? Urmează sfaturile noastre!

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020