CUM SĂ ÎMI ALEG PANTALONUL DE FITNESS?

CARE SUNT AVANTAJELE GAMEI DE PANTALONI FIT+ ?

Colecția de pantaloni Fit + este adaptată perfect ansamblului de activități de tonifiere a mușchilor. Fiecare dintre formele propuse oferă libertate mare de mișcare, datorită materialelor plăcute la atingere și extensibile, din bumbac/elastan. O gamă mare de modele a fost imaginată pentru a se potrivi tuturor siluetelor. Nu îți rămâne decât să îi descoperi pe cei care ți se potrivesc, pentru a te simți bine în corpul tău în timpul sesiunilor de sport !

REGULAR SAU SLIM : CE FORMĂ SĂ ALEG PENTRU PARTEA INFERIOARĂ?

Pentru că suntem toate diferite, la fel sunt și formele Domyos pentru partea inferioară a corpului ! Îți oferim câteva repere care să te ajute să alegi modelul potrivit de pantaloni de fitness :

Slim: acest model se mulează pe forme și alungește picioarele ! Este potrivit pentru toate siluetele. Îl poți purta în mai multe feluri: cu un tricou lung și larg care acoperă șoldurile și fesele, sau cu un tricou scurt și mulat. Dacă optezi pentru negru în partea inferioară, alege un top colorat sau imprimat pentru un look modern.

Regular: această croială dreaptă se adaptează, de asemenea, tuturor conformațiilor. Ajustată și ușor evazată, va fi perfectă pentru femeile care doresc să camufleze anumite mici rotunjimi.
Colecția de pantaloni Fit + este adaptată perfect ansamblului de activități de tonifiere a mușchilor. Fiecare dintre formele propuse oferă libertate mare de mișcare, datorită materialelor plăcute la atingere și extensibile, din bumbac/elastan.
GAMA DE PANTALONI FIT+

Iți rămâne doar să îi descoperi pe cei care ți se potrivesc, pentru a te simți bine în corpul tău în timpul sesiunilor de sport !

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020