CUM SĂ ALEGI UN TOP PENTRU SURF

Pentru a te proteja de razele soarelui, alege un tricou anti-UV ! Anumite tricouri sau topuri anti-UV există și în versiune termică sau sunt realizate din neopren, pentru reducerea senzației de frig atunci când rămâi mult timp în apă.

Pentru a asigura cea mai bună protecție solară, toate articolele noastre de îmbrăcăminte anti-UV sunt prevăzute cu factor de protecție solară 50+. Chiar și ude, acestea filtrează 95% din razele UV. Cu cât croiala este mai ajustată, cu atât este mai mic riscul de apariție a iritațiilor provocate de mișcările de vâslire și de frecările cu placa. Topurile UV există și în versiune ce asigură confort termic (interior din polar) și în versiune din neopren, pentru reducerea senzației de frig.

1. TOPURILE UV

PROTECȚIE SOLARĂ

 

Indicele de protecție FPS 50+ înseamnă că topul anti-UV blochează minimum 95% din razele UVA și 98% din UVB, respectând astfel norma EN-13758-2.

 

RAPIDITATE DE USCARE

 

Materialele lor speciale și tratamentul hidrofob facilitează evacuarea apei pentru uscare foarte rapidă. În consecință, efectul de frison provocat de vânt este foarte redus.

 

CROIALĂ LARGĂ

 

Croiala largă favorizează confortul atunci când stai la plajă. Un top anti-UV cu o croială largă este și mai ușor de îmbrăcat, deci foarte practic pentru copii.

 

CROIALĂ MULATĂ

 

Dacă alegi un tricou anti-UV mulat, dispui de mai multă libertate de mișcare, esențială pentru practicarea sporturilor în valuri.

 

2. TOPURI UV: VERSIUNE TERMICĂ

PROTECȚIE SOLARĂ

 

Indicele de protecție FPS 50+ înseamnă că tricoul anti-UV blochează minimum 95% din razele UVA și 98% din UVB, respectând astfel norma EN-13758-2.

 

LIMITAREA IRITAȚIILOR

 

Croiala mulată și inserțiile de sub brațe limitează iritațiile.

 

 

IZOLAREA TERMICĂ

 

Interior din polar. Reduce șocul termic la intrarea în apă.

 

 

RAPIDITATE USCARE

 

Materialele lor speciale și tratamentul hidrofob facilitează evacuarea apei, pentru uscare foarte rapidă. În consecință, efectul de frison provocat de vânt este foarte redus.

 

3. TOPURI DIN NEOPREN

IZOLARE TERMICĂ

 

Neopren 2 mm. Mâneci lungi. Apă cu temperatură mai mare de 20°C.

 

 

LIBERTATE DE MIȘCARE

 

Neopren ultra flexibil. Cusături extensibile. Croială ergonomică care facilitează practicarea de surf.

 

 

FACTOR DE PROTECȚIE SOLARĂ

 

50+. Protejează de razele UV, chiar și ud.

 

 

COMBINEZOANE PENTRU SURF

Combinezonul pentru surf, din neopren de 2/2 mm, este realizat din neopren cu o grosime de 2 mm la nivelul picioarelor și 2 mm la nivelul brațelor.
Poți opta pentru acest combinezon în versiune integrală sau shorty, acesta din urmă asigurând un plus de libertate de mișcare în timpul practicării de surf.

Descoperă categoria de topuri pentru surf

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020