În funcție de sezon și de vegetația locului de vânătoare, va trebui să alegi anumite materiale de confecționare, completate cu diferite opțiuni de protecție: întărituri, guler sau glugă. Te vom ajuta să găsești cel mai bun pulover pentru activitatea ta.

Dacă vremea se răcește, alege un pulover mai greu, cu interior din poliester pieptănat.”

,,
,,
SEZONUL / TEMPERATURA,VEGETAȚIA,CONFORT
De temperatura exterioară va depinde nivelul termic de care ai nevoie. Pentru vreme caldă este nevoie de materiale lejere precum poliesterul. Pentru vreme mai rece, polarul este de neînlocuit, asigurând confort termic ideal. Pe vreme foarte rece poți purta polarul cu o jachetă îmblănită, cu căptușeală din micropolar. ,Pentru a te proteja de vegetație deasă, poți opta pentru pulovere cu inserții de întărituri, care asigură rezistență mai mare la frecări. ,Există și alte opțiuni de confort, precum cele cu guler sau glugă, care optimizează pierderea de căldură. Și pentru că gusturile și culorile nu se discută, îți punem la dispoziție o gamă mare de stiluri și de imprimeuri de camuflaj.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/a1-3.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/a2-2.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/a3-2.png

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020