Alegerea unui aparat pentru abdomene se face în funcție de obiectivul dorit: lucrarea mușchilor profunzi (efect abdomen „plat”) sau lucrarea mușchilor superficiali (efect „pachet de pătrățele”).

EXERSAREA ÎN MOD DINAMIC, EXERSAREA ÎN MOD STATIC
EFECT PACHET DE PĂTRĂȚELE

Dacă dorești să îți dezvolți și să-ți conturezi abdomenul sub forma unui ”pachet de pătrățele”, trebuie să lucrezi mușchii denumiți „de suprafață”. Pentru aceasta, trebuie să exersezi în mod dinamic ridicarea bustului cu aparate pentru abdomene, precum aparatele cu basculă sau băncile pentru abdomene, care permit efectuarea a numeroase exerciții.Alege aparatul care ți se potrivește în funcție de soliditatea produsului, funcțiile pe care le propune și compactarea lui, pentru a-l putea depozita ușor.

EFECT ABDOMEN PLAT

Îți poți modela corpul pentru un efect ”abdomen plat” acționând asupra mușchilor profunzi ai centurii abdominale, prin exersare statică (încordare). Mai mult decât pentru aspect estetic, acest antrenament asigură îmbunătățirea posturii și protejarea zonei lombare. Accesoriile, precum mingea Gym Ball, care asigură exersarea echilibrului prin oferirea unei instabilități, sunt perfecte pentru acest tip de exerciții. Aparatele precum băncile pentru musculatură nu permit antrenamentul static.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/big_09f93556-bc6a-48c2-87a4-def9103dba53.jpg, https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/masa-musculara.jpg

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020