Alegerea șosetelor de vânătoare poate părea un lucru nesemnificativ. Totuși, acestea participă la confortul piciorului, și deci la confortul practicii. Ele formează un duo cu încălțămintea sau cizmele, rolul lor fiind important.

Toate modele sunt disponibile în varianta scurtă și lungă a șosetelor
PRACTICĂ MODERATĂ,PRACTICĂ INTENSIVĂ
Pentru o activitate moderată, alege șosete lejere, compuse din bumbac și poliamidă.,Pentru o practică intensivă și menținere mai bună pe picior, alege un model compus majoritar din poliamidă.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/echipament-vanatoare-small.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/cizme-vanatoare-mici.jpg
,,
,,
VREME CALDĂ,VREME RECE,VREME FOARTE RECE
Șosetele din bumbac sunt ideale pentru vreme caldă.,Pentru temperaturi cuprinse între 5 și 10°C, alege șosete compuse din lână și polieste,Când temperaturile scad sub 5°C, optează pentru șosete mai groase, din material polar. Acestea mențin căldură picioarelor, la ieșiri pe timp de iarnă.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/a1-4.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/a2-3.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/a3-7.jpg

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,50 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020