CUM SĂ ALEGI OCHELARII DE SPORT

Ochii tăi sunt foarte solicitați în timpul sportului: drumeție, schi, ciclism, alergare, kitesurf, etc. Ochelarii de sport sunt indispensabili pentru a îți proteja ochii de razele UV și de eventuale impacturi. Așadar, cum să fii sigur că ai ales ochelarii adaptați tipului de sport?

PROIECTAREA OCHELARILOR

Șefi de produs, ingineri, echipe în laborator: toți specialiștii noștri în optică se reunesc pentru a concepe ochelari.

Există 3 tipuri de ochelari : ochelari pentru sporturi de munte (drumeție și schi), ochelari pentru sporturi de apă (navigație, kitesurf, caiac) și ochelari pentru ciclism și alergare.

 
„Verifică dacă ochelarii tăi de sport sunt 100% anti-UV, pentru a te proteja de razele nocive ale soarelui. Și optează pentru lentile din policarbonat, un material ultra rezistent la impacturi.”
CUM SĂ ALEGI OCHELARII DE SPORT

Ochelarii de sport sunt indispensabili pentru a îți proteja ochii de razele UV și de eventuale impacturi.
OCHELARI PENTRU DRUMEȚIE,OCHELARI PENTRU VELIERE ȘI KITESURF,OCHELARI PENTRU CICLISM ȘI ALERGARE
La munte, razele UV sunt mai intense. O pereche de ochelari adaptată drumeției și schiatului asigură, înainte de toate, acoperire.
Forma ochelarilor este curbată pentru a se apropia de față și a proteja ochii. Ochelarii sunt indispensabili mai ales în altitudine, unde luminozitatea este foarte puternică, există reflexii pe zăpadă, vânt.,Fie că sunt folosiți pe mare pe o barcă, pe o placă de kitesurf sau pe un caiac pe râu, ochelarii sunt indispensabili pentru a te proteja de cele mai intense raze. Pe de altă parte, aceștia pot cu ușurință să cadă în apă. Ochelarii flotanți sunt adaptați practicării sporturilor de apă. Vor fi astfel mai ușor de găsit în cazul în care cad în apă.,Ochelarii pentru ciclism și alergare au o formă specifică care împiedică aburirea.
Cu zone de aerisire în partea inferioară, lentilele nu sunt complet înconjurate de ramă. Aerul poate circula mai ușor.
Sunt foarte practici pentru sporturi de rezistență precum ciclism, MTB, alergare, trail, etc
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/21-2.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/22-2.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/23-2.jpg

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020