Vesta este un echipament foarte util pentru ieșiri la vânătoare. Datorită buzunarelor și spațiilor de depozitare, muniția, lesa și accesoriilor sunt mai accesibile și mâinile sunt libere pentru a acționa.

Vesta este un echipament foarte util pentru ieșiri la vânătoare
CONFORTABILĂ ȘI UTILĂ
Vesta are avantajul de a ține de cald, fără să împiedice libertatea de mișcare. Dar este, înainte de toate, un accesoriu practic datorită diferitelor opțiuni. Anumite veste au până la 10 buzunare: pentru mâini, permis de vânătoare, buzunar la spate, pentru vânat, pentru cartușe. Spații de depozitare pentru a îți putea practica pasiunea în mod liber și confortabil.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/classic_4c3e5694e1d145f993af98085c39db1e.jpg
,,
,,
VÂNĂTOARE ÎN PĂDURE,VÂNĂTOARE DE ANIMALE MICI,GOANA
Pentru a te furișa fără frică printre mărăcini și vegetație agresivă, este potrivită o vestă cu inserții sau întărituri. ,La câmpie, pe timp uscat, pentru vânătoare de animale mici, o vestă lejeră și respirantă va fi mai agreabilă de purtat. ,Pentru goană, o vestă confecționată dintr-un material rezistent va fi mai potrivită pentru a înfrunta vegetația densă.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/b1-4.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/b2-2.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/b3-4.png

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020