Jacheta de vânătoare este articolul care finalizează echipamentul de vânătoare. Ea îți permite să te adaptezi la condițiile meteorologice exterioare. Dar jacheta trebuie să se potrivească cu tipul și intensitatea practicii tale de vânătoare.

Dacă ești foarte activ în timpul practicii tale de vânătoare, o jachetă din poliamidă va favoriza evacuarea transpirației.
NIVELUL DE INTENSITATE AL PRACTICII TALE
Dacă ești foarte activ în timpul practicii tale de vânătoare, o jachetă din poliamidă va favoriza evacuarea transpirației. Poliamida oferă jachetei calități de rezistență și impermeabilitate. În caz contrar, la vânătoare la post de exemplu, echipează-te la fel ca pentru vreme rece.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/jacheta-mica.jpg
,
,
TEMPERATURI CALDE,TIMP FRIGUROS
Datorită unei jachete lejere, respirante, și care dispune de fermoare pentru aerisire la spate, vei fi echipat și vei avea parte de confort atunci când temperaturile sunt blânde. ,Cu temperaturi care scad și frigul iernii care se instalează, sau când vântul suflă modificând astfel temperatura resimțită, optează pentru o parka vătuită, cu căptușeală din polar.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d1-4.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d2-6.jpg

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020