CUM SĂ ALEGI O BARĂ DE TRACȚIUNI

Bara de tracțiuni este echipamentul ideal pentru obținerea unei musculaturi puternice în partea superioară a corpului. Tipurile diferite de prindere asigură realizarea exercițiilor de bază pentru membrele superioare, spate și pentru centura abdominală. Pentru a alege bara care ți se potrivește cel mai bine, urmează ghidul!

CUM SĂ ALEGI O BARĂ DE TRACȚIUNI

Rigiditatea barei și rezistența cadrului sunt criterii determinante. Uită-te la greutatea pe care o pot susține diferite modele (încărcătura maximă variază, în general, între 130 și 150 kg). Pentru barele fără fixare, o aderență bună este indispensabilă: cauciucurile rezistente și solide ale barei îți asigură un antrenament în siguranță și îți protejează locuința.

Alegerea unei bare de tracțiuni se face în funcție de numărul de grupe musculare pe care dorești să le lucrezi. Privește cu atenție numărul prinderilor posibile și exercițiile propuse: tracțiuni, flotări, flexiuni, lucrarea umerilor și a brațelor etc. Pentru antrenamente complete, optează pentru o bară cu fixare pe perete. Mai stabilă și mai solidă, îți va permite să execuți un număr mai mare de exerciții și să adaugi greutăți precum o vestă sau o centură.

Anumite bare de tracțiuni sunt ușor de depozitat, sunt pliabile și pot fi sprijinite de perete. Această caracteristică importantă este practică pentru a câștiga loc!

Testează confortul pe diferite modele de bare. Cele care dispun de spumă rezistentă și densă vor fi mai confortabile, mai ales dacă execuți un număr mai mare de exerciții. Îți vor asigura o prindere mai bună în mână. Barele care se instalează pe un cadru de ușă sunt foarte practice pentru că nu necesită nicio găurire și, deci, nicio unealtă. Sistemul de fixare prin presiune permite ajustarea ușoară și instalarea în doar câteva secunde.

Descoperă produsele

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020