Mănușile sunt elemente indispensabile pentru ținuta vânătorului. Fie pentru că vânătoarea se practică în mare parte iarna și pentru că ai nevoie de protecție contra frigului, fie pentru a te proteja împotriva vegetației.

Pentru a favoriza tragerea, majoritatea mănușilor dispun de o cusătură la nivelul degetului arătător, care îți va permite să apeși ușor pe trăgaci, fie că ești dreptaci sau stângaci.”

,,
,,
CONDIȚII CLIMATICE,VEGETAȚIE,CAMUFLAJ
Dacă dorești să îți protejezi mâinile de frig, este bine să porți și o pereche de mănuși interioare pentru izolare totală. Ele pot fi compuse dintr-o blană sau dintr-o membrană anti-vânt. În plus, un tratament hidrofob al materialelor superioare va limita absorbția apei. ,Pentru a face față unei vegetații agresive precum cea pe care o poate întâlni un hăitaș, optează pentru mănuși a căror compoziție și asamblare au fost special gândite pentru a rezista la perforare.
În plus, cu întărituri la nivelul palmei, ele îți vor permite să îndepărtezi mărăcinii și spinii pentru a avansa fără probleme. ,Dacă practici vânătoarea la pândă sau la post, pentru a te pierde complet în natură, alege mănuși cu un camuflaj realist. În plus, datorită fineței lor, acestea îți vor asigura sensibilitate optimă la atingere.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/c4.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d3-2.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d4.jpg

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020