Încălțămintea adaptată tipului de vânătoare asigură mai mult confort. Bine încălțat, vei putea înfrunta fără ezitare particularitățile terenului tău de vânătoare.

,,
,,
VREME RECE,VREME CALDĂ,CÂMPIE & MUNTE
Pentru vreme rece, alege încălțăminte cu căptușeală de poliester. Acest tip de căptușeală oferă calitățile termice necesare pentru izolarea corectă a piciorul atunci când temperaturile exterioare sunt foarte scăzute. ,Atunci când este cald, încălțămintea care dispune de întărituri din mesh va favoriza respirabilitatea, fără să piardă din rezistență. Datorită evacuării transpirației, picioarele vor rămâne uscate și vei avea parte de confort. ,La câmpie, pentru a avea o bună aderență pe câmp și pământ, optează pentru încălțăminte care dispune de crampoane late și profunde. Încălțămintea cu față joasă este suficientă pentru câmpie.
La munte, privilegiază încălțămintea cu față înaltă, care să îți mențină bine glezna și care să facă față reliefurilor abrupte și accidentate.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/e1-8.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/e2-1.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/e3-1.png

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020