Între cizmele cu întărituri din fibră de aramidă și cele adaptate celor mai extreme condiții climatice, există multe alte modele. În continuare, vom da detalii despre tipurile de cizme și condițiile în care se poartă, pentru a te ajuta să alegi.

Tipul de vânătoare și locul vor indica categoria de cizme pentru care trebuie să optezi.

,,
,,
PRACTICA,CONDIȚIILE CLIMATICE,OPȚIUNILE DE CONFORT
Tipul de vânătoare și locul vor indica categoria de cizme pentru care trebuie să optezi. Un hăitaș care trebuie să facă față unei vegetații agresive, este de preferat să opteze pentru cizme robuste, cu întărituri din fibră de aramidă. Pentru vânătoarea la câmpie sau cu gonaci, cizmele lejere sunt mai potrivite. ,Pe timp de frig, vei fi bine protejat dacă alegi cizme cu căptușeală din neopren. ,Pentru confort, există diferite opțiuni: Amortizarea călcâiului datorită sistemului CS®, fermoare pentru a strânge ușor cizmele, proeminență pentru a scoate ușor cizma, sau limbă reglabilă pentru adaptare mai bună la gleznă.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d1-5.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d2-2.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d3-1.png

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020