CUM SĂ ALEGEȚI O GEANTĂ DE TENIS

Te întrebi ce geantă este potrivită pentru nivelul tău de tenis? Sau care sunt beneficiile unei genți?

Fie că ești un jucător ocazional sau un jucător profesionist, cu siguranță la Decathlon vei găsi o geantă de tenis pe placul tău.

În primul rând o geantă de tenis îți protejează racheta de praf, zgârieturi și condiții extreme. De asemnea te ajută la depozitare și poți să îți păstrezi tot echipamentul de tenis în același loc.

Știai că pentru a evita detensionarea rapidă a rachetei (mai ales daca folosești cordaj natural) este recomandat să folosești o geantă cu buzunare termoizolante?

Artengo propune trei tipuri de genți, în funcție de nivelul tau de practică.

Pentru o practică ocazională:

Dacă ești un jucător ocazional, ce petrece puțin timp pe terenul de tenis (maxim o dată pe lună), atunci vei avea nevoie de o geantă pentru trei rachete, compartimentată și pentru a depozita accesorii de tenis.

O alternativă ar putea fi rucsacul pentru rachete. Acesta poate transporta pâna la două rachete, precum și accesoriile de care ai nevoie.

Pentru o practică consecventă:

Dacă joci tenis la un nivel consecvent (o dată, sau chiar de două ori pe săptămâna), cu siguranță vei avea nevoie de cateva rachete de rezervă. O geantă pentru șase rachete se va potrivi perfect nevoilor tale. Aceste genți dispun deasemenea de buzunare pentru încălțăminte și accesorii.

Pentru o practică intensivă:

Dacă practici tenisul de mai multe ori pe săptămâna sau ești jucator profesionist, vei avea nevoie de o geantă care sa poata transporta pâna la doisprezece rachete. Aceste genți sunt compartimentate cu buzunare pentru echipament, încălțăminte și accesorii. Sunt ideale pentru jucatorii care participă la diverse competiții si turnee.

Descoperă toate gențile de tenis

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020