CUM SĂ ALEGEȚI GEANTA DE SPORT PENTRU ANTRENAMENTELE ȘI MECIURILE DE FOTBAL?

Fie ca este vorba de antrenament, de un meci acasă sau în deplasare, alegerea genții de sport nu trebuie să fie aleatoare. Aceasta este o necesitate pentru transportul echipamentului sportiv.

KIPSTA a dezvoltat o gamă completă de genți pentru a facilita transportul și depozitarea bunurilor dvs.

Dar ce geantă pentru ce nevoi?

Pentru antrenamente și meciuri de fotbal, vă oferim 3 tipuri de genți sportive. Descoperiți avantajele acestora și alegeți-o pe cea care vă convine cel mai mult.

GEANTĂ DE SPORT CLASICĂ DE UMĂR

Dacă sunteți în căutarea unei genți clasice pentru a vă transporta echipamentul de antrenament sau de meci de fotbal, optați pentru unul dintre modelele noastre din gama de genți sport având o curea de umăr. Ele sunt compacte și au avantajul de a se plia în unul dintre buzunarele laterale.

GEANTĂ DE SPORT CU ROTILE

Dacă sunteți în căutarea unei genți care să vă permită să transportați fără efort echipamentul complet de fotbalist, alegeți unul dintre modelele noastre din gama de genți sport cu rotile. Acestea au fost testate în laborator pentru rezistența lor la greutate și la rulare intensivă.

RUCSAC

Dacă sunteți în căutarea unei genți pentru a vă optimiza călătoria pe două roți sau cu transportul în comun, alegeți unul dintre modelele noastre din gama de genți sport tip rucsac. Au un buzunar central mare și alte compartimente de depozitare, inclusiv unul pentru pantofi.

Zohra

SPECIALISTUL VOSTRU ÎN DOMENIUL GENȚI DE SPORT

,,Aceste genți sunt disponibile în diferite dimensiuni (litri) și toate au multe compartimente minuțioase pentru a aranja cu ușurință pantofii, mingile, bunurile personale, fără a le amesteca.”

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020