CUM SĂ ALEGEM TĂLPILE ?

O alegere corectă a tălpilor se referă la permiterea absorbției șocurilor și, astfel, să vă feriți articulațiile în timpul sportului. Ele sunt adaptate sportului și nevoilor voastre.

Există trei tipuri de tălpi în funcție de sportul practicat : mersul nordic, sportiv sau drumeții, pentru sporturi liniare, cum ar fi alergarea sau ciclismul și, în cele din urmă, pentru sporturi pivotante, cum ar fi baschet sau tenis.

TĂLPI PENTRU MARȘ SPORTIV SAU MARATON

Dacă practicați în mod regulat mersul sportiv sau drumeții, trebuie să alegeți o talpă care oferă respirație, confort și amortizare.

RESPIRAȚIE

CONFORT

AMORTIZARE

TĂLPI PENTRU SPORTURI LINIARE : ALERGAT, CICLISM

Dacă practicați sporturi liniare, cum ar fi alergatul, trail sau ciclismul, trebuie să alegeți o talpă care oferă amortizare, relansare și durabilitate.

AMORTIZARE

RELANSARE

DURABLITATE

TĂLPI PENTRU SPORTURI DE PIVOT : BASCHET, TENIS…

Dacă practicați sporturi de pivot, cum ar fi sporturi cu racheta, handbalul sau baschetul, trebuie să alegeți o talpă care să asigure stabilitatea pe picior în plus față de amortizare și relansare.

STABILITATE

AMORTIZARE

RELANSARE

Anne Sophie

Șef de produs

100% din tălpi sunt detașabile. Scoateți talpa interioară care se află în pantof și luați noua talpă. Puneți cele două tălpi una peste celaltă și urmați șablonul primei tălpii pentru a vă decupa talpa nouă.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020