CUM SĂ ALEGEM O ȚINUTĂ DE YOGA DINAMIC?

Există multe tipuri diferite de yoga, fiecare cu particularitățile și nevoile lor. Urmați sfatul nostru de a alege ținuta potrivită în funcție de tipul de yoga pe care îl practicați.

Ashtanga, Iyengar, Vinyasa, Hot / Bikram … pentru a practica aceste tipuri diferite de yoga dinamic, este necesar un costum potrivit. Trei criterii trebuie luate în considerare: opacitatea produsului, libertatea de mișcare pe care o oferă și o bună evacuare a transpirației.

OPACITATEA

Atunci când efectuați poziții mai mult sau mai puțin acrobatice, țesătura pantalonilor dvs. tinde să fie întinsă (de exemplu atunci când stați cu capul în jos) și, prin urmare, este importantă alegerea unui material opac al îmbrăcămintei, care nu va vor arăta prin transparență părțile corpului vostru.

LIBERTATEA DE MIȘCARE

Practica yoga dinamică necesită multă agilitate și flexibilitate. Alegeți un costum mulat pe corp, ca o a doua piele, care vă va permite să vă simțiți perfect confortabil, în special în timpul pozițiilor inversate.

De asemenea, puteți alege articole de îmbrăcăminte fără cusături sau cu cusături ultra-plate pentru a evita orice risc de frecare.

Pentru o mai bună deconectare și refocalizare a practicii, este esențial ca ținuta voastră să vă însoțească în orice mișcare și să nu vă deranjeze în realizarea oricărui tip de postură.

EVACUAREA TRANSPIRAȚIEI

Managementul transpirației este esențial pentru yoga dinamic, mai exigent pentru corp decât yoga ușoară, pentru a practica cât mai confortabil posibil. Pentru acest tip de yoga, optați pentru îmbrăcăminte ușoară cu țesături tehnice respirante care în mod eficient evită transpirația și vă lasă uscați.

ALI

VÂNZĂTOR BORDEAUX ST. CATHERINE – AMBASADOR YOGA

“Dinamica yoga necesită concentrare și stabilitate, ținuta nu trebuie să vă distragă atenția. Prin urmare, am proiectat produse tehnice care se mișcă cu corpul tău, permițând concentrarea necesară pentru pozițiile tale luându-ți gândul de la ținută ”

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020