CUM SĂ ALEGEM O SALTEA DE YOGA?

Există multe tipuri de yoga, fiecare cu specificul și nevoile lui. Salteaua de yoga este un accesoriu esențial în această practică. Urmați sfatul nostru pentru a o alege!

Există o multitudine de stiluri de yoga, iar alegerea saltelei potrivite pentru practica voastră nu este întotdeauna ușoară. Este important să avem sprijinul potrivit. Accesoriile de yoga necesită o atenție deosebită în alegerea lor, deoarece pentru a începe practica yoga trebuie să fim bine echipați!
Yoga by Decathlon vă ajută să faceți cea mai bună alegere!

YOGA UȘOARĂ

Hatha, Yin, Prenatal, Restaurarea, Nidra yoga: focalizați-vă pe confort mai presus de toate. O saltea între 5 și 8 mm limitează impactul dintre corp și sol și astfel vă protejează spatele și articulațiile. Grosimea este deosebit de importantă atunci când practicați yoga unde vi se cere să mențineți poziția mai mult timp.

Rezistența la uzură este, de asemenea, un criteriu care trebuie luat în considerare în alegerea saltelei. Cel mai bine este să alegeți o saltea de yoga care să reziste la exerciții repetate. Saltelele de yoga ușoară sunt, de obicei, realizate din material PVC.

YOGA DINAMICĂ

Ashtanga, Iyengar, Vinyasa, Yoga fierbinte: focalizați-vă pe stabilitate și aderență. Aceste tipuri de yoga au ca particularitate numeroase poziții în picioare și de echilibru. Alegeți o grosime a saltelelor între 3 și 5 mm. O saltea prea groasă va face ca munca de echilibrare să fie mai dificilă.

Pentru practicile deosebit de calde, cum ar fi Hot yoga, aveți nevoie de o saltea care vă asigură o stabilitate bună pentru a nu aluneca între posturi. Aderența bună este esențială.

De asemenea, se poate recomanda folosirea unui prosop de microfibră sau a unui prosop de mână, așezat pe saltea. Materialul de cauciuc de pe partea inferioară a prosopului de mână vă va oferi o aderență suplimentară, împreună cu materialul din microfibră de pe partea superioară pentru a vă absorbi transpirația în timpul practicării!

„Dacă faceți yoga în afara casei voastre, alegeți o saltea care poate fi ușor de transportat cu o curea de transport. De asemenea, gândiți-vă la o geantă de yoga, o modalitate bună de a o lua cu voi, fără constrângeri.

În cele din urmă, yoga este practicată desculț, este mai bine să ai propria saltea. Curățați salteaua cu un burete umed, câteva picături de ulei esențial în apă pentru a o dezodoriza și dezinfecta”. – Alban, vânzător Decathlon Herbalay și ambasador yoga.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: May 6, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020