fbpx

Sezonul rece nu ar trebui să fie o piedică pentru pasionații de drumeții. Pentru a-i ajuta pe practicanți să își păstreze confortul termic în timpul parcurgerii traseelor montane, indiferent de gradul de dificultate, echipa de producție Decathlon a realizat o gamă de produse dedicată drumeției pe zapadă, . Cunoașteți o astfel de persoană? În cazul acesta sigur veți putea alege cadoul ideal dintre următoarele sugestii.

O jachetă călduroasă

Echipa Quechua (pasionată şi practicantă de drumeție) a creat acest produs special pentru protecție împotriva frigului. Pe lângă faptul că e foarte călduroasă şi confortabilă, are şi o croială modernă.
Care este avantajul? Jacheta este impermeabilă și asigură confort termic până la -10°C.
Pentru cine este potrivită? Pasionații de drumeție pe zăpadă, dornici să se bucure de experiența traseului, fără a avea grija condițiilor meteorologice.
Buget? 169,90 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.7/5 "Sunt mulțumită de jachetă. Este ușoară și ține cald. Este foarte bună și pentru vremea ploioasă. " (Vali, 20/11/2018)

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

Un pulover

Pentru situațiile în care temperaturile de afară reușesc să se păstreze peste 0°C, bărbații pasionați de drumeție se vor bucura dacă vor găsi un pulover ca acesta în echipamentul de iarnă!
Care este avantajul? Produsul a fost supus unui tratament care nu permite scămoșarea materialului, pentru a crește rezistența în timp. Materialul a fost pieptănat în cadrul procesului de producție, pentru a reține aerul și pentru a permite o izolare termică eficientă.
Pentru cine a fost realizat? Pasionații de drumeție în natură, practicanți la temperaturi între 10°C și 13°C.
Buget? 49,90 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.7/5 "Este un produs bun raportat la prețul la care se vinde în Decathlon. Mai dețin unul, pe altă culoare și sunt foarte mulțumit de el. Este foarte călduros, chiar dacă pare subțirel. Materialul e foarte moale și se mulează pe corp. Se curăță foarte ușor, eu l-am spălat deja de câteva ori și nu s-a decolorat, încă nu s-a scămoșat cum se întâmplă cu unele materiale. Îl recomand cu încredere!" (Ioan, 28/11/2018)

Vezi aici produsul!

Un polar

Echiparea în trei straturi (lenjerie de corp, bluza și jachetă) este esențială pentru a menține un nivel optim de confort, atât în ceea ce privește temperatura corpului, cât și libertatea de mișcare. Dacă soluția ideală pentru stratul exterior va fi o jachetă călduroasă, un polar pe dedesubt va face diferența în timpul practicii sportive!
Care este avantajul? Materialul din polar menţine căldura datorită volumului și puterii naturale de izolare.
Pentru cine este recomandat? Pasionații de drumeție la munte, practicanți la temperaturi între 10°C și 13°C.
Buget? 29,90 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.5/5 "Raport ideal calitate-preț! Polarul este foarte confortabil, iar culorile disponibile mai adevărat atractive!"(Lavinia, 24/09/2018)

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

Altă jachetă, la fel de călduroasă, dar pentru copii

Încurajăm practica sportivă de la cele mai fragede vârste și de aceea juniorii vor fi mereu în atenția noastră. Dacă pentru adulți am găsit soluții pentru a menține confortul termic pe munte, a venit rândul celor mici să fie susţinuţi în aceeași direcție!
Care este avantajul? Jacheta este umplută cu vată "ball fiber", ce oferă o alternativă bună la clasica utilizare a fulgilor: are o capacitate mai mare de a reține aerul și de a izola de frig, se întreține ușor (spălare și uscare automată) și își păstrează impermeabilitatea chiar și după o expunere de aproximativ 2 ore la ploaie.
Pentru cine? Copiii dornici de plimbări montane, chiar și în sezonul rece.
Buget? 149,90 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 5/5 "Căptușeala este într-adevăr călduroasă, iar materialul foarte rezistent. Am rămas plăcut impresionată de impermeabilitatea produsului. Am achiziționat jacheta pentru fiica mea și e foarte entuziasmată de ea. O recomand cu încredere! Calitate excelentă pentru prețul plătit." (Daniela, 03/12/2018)

Vezi aici produsul!

O pereche de pantaloni, pentru copii

Drumețiile de iarnă, în special pentru copii, vor presupune de cele mai multe ori contact direct cu zăpada. De aceea, este important să ne îndreptăm în continuare atenția către confortul termic.
Avantaj: Materialul utilizat este extensibil, călduros și hidrofob, pentru un confort total în timpul practicii sportive.
Pentru cine? Copiii dornici de drumeții pe teren cu zăpadă.
Buget? 109,90 LEI.


Vezi aici produsul!

Tot pentru copii, o pereche de cizme

Știm cât de important este confortul termic la nivelul picioarelor pentru a păstra un nivel general de confort în timpul practicii sportive. Deoarece copiii sunt mai sensibili la acest aspect decât adulții, venim cu soluția ideală: o pereche de cizme călduroase, special adaptate pentru mers pe zăpadă bătătorită.
Avantaj: Aderență bună pe zăpadă datorită striațiilor de 4mm de la nivelul tălpii și impermeabilitate asigurată de membrana folosită pentru exterior.
Pentru cine? Copii care au nevoie de izolare termică la nivelul picioarelor pentru temperaturi de până la -10°C.
Buget? 89,90 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.5/5 "Călduroase și rezistente la apă, foarte bune pentru perioada de iarnă. Excelent raport calitate-preț, recomand!" ( Beatrice, 14/02/2018)

Vezi aici produsul!

O pereche de bocanci, de data aceasta pentru adulți

Izolarea termică la nivelul picioarelor este la fel de importantă și pentru adulți în sezonul rece.
Avantaj: Talpa a fost concepută cu ajutorul tehnologiei SNOWCONTACT, pentru a asigura aderența pe zăpadă. De asemenea, temperatura minimă din timpul activității sportive susținută de bocanci este de până la -16°C.
Pentru cine? Iubitori ai drumețiilor pe zăpadă, practicanți la nivel consecvent.
Buget? 209,90 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.5/5" Foarte confortabili, călduroși și impermeabili. Sunt foarte rezistenți și păstrează pielea uscată. Prețul de altfel este de 2-3 mai mic decât al altor produse cu același nivel de tehnicitate." (Anthony, 24/11/2018)

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

O pereche de mănuși

O altă zonă de la nivelul corpului pe unde căldura este pierdută foarte ușor este reprezentată de mâini. De aceea, am putea garanta faptul că pasionații de drumeție vor aprecia în totdeauna o mpereche de mănuși tehnice, special concepute pentru tipul de practică ales.
Avantaj: Material special pe degetul mare, pentru a putea folosi telefonul fără a scoate mănușile.
Pentru cine? Practicanți ai drumeției în sezonul rece, care își doresc să nu aibă grija confortului termic.
Buget? 39,90 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.2/5 "Mănușile sunt foarte călduroase și stau fixe pe mână. Nu afectează dexteritatea iar cei care le folosesc vor putea în continuare să se echipeze, chiar dacă le poartă în aest moment. Le recomand!" (Ion, 20/11/2018)

Vezi aici produsul!

CADOURI INSPIRATE PENTRU PASIONAȚII DE DRUMEȚIE

Întreaga echipă Quechua speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama de produse pentru drumeţie pe zăpadă

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...