fbpx

Sezonul rece nu ar trebui să fie o piedică pentru pasionații de drumeții pe munte! De aceea, echipa de producție Decathlon a conceput o gamă special dedicată drumeției pe zapadă, pentru a-i ajuta pe practicanți să își păstreze confortul termic în timpul parcurgerii traseelor montane! Cunoașteți o astfel de persoană? În cazul acesta sigur veți putea alege cadoul ideal din sugestiile următoare.

O jachetă călduroasă

Echipa Decathlon pasionată de drumeție a conceput acest produs special pentru protecție împotriva frigului. Mai mult de atât, croiala jachetei se încadrează în trendurile cotidiene, pentru a nu fi nevoie să faceți rabat de la aspectul exterior în timpul practicii sportive!
Plus: Jacheta este impermeabilă și asigură confort termic până la -10°C.
Pentru cine? : Pasionații de drumeție pe zăpadă, dornici să se bucure de experiența traseului, fără a purta grija condițiilor meteorologice.
Buget? :169,90 LEI.
Păreri? : 4.7/5 << Sunt multumiță de jachetă.Este ușoară și ține cald. Este foarte bună și pentru vremea ploioasă. >> Vali, 20/11/2018

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

Un pulover

Pentru situațiile în care temperaturile de afară reușeșc să se păstreze peste 0°C, bărbații pasionați de drumeție se vor bucura dacă vor găsi un pulover ca acesta printre articolele de echipament!
Plus: Produsul a fost supus unui tratament care nu permite scămoșarea materialului, pentru a crește rezistența în timp. Materialul a fost pieptănat în cadrul procesului de producție, pentru a reține aerul și pentru a permite o izolare termică și mai eficientă.
Pentru cine? : Pasionații de drumeție în natură, practicanți la temperaturi între 10°C și 13°C.
Buget? :49,90 LEI.
Păreri? : 4.7/5 << Este un produs bun raportat la prețul la care se vinde în Decathlon. Mai dețin unul, pe altă culoare și sunt foarte mulțumit de el. Este foarte călduros, chiar dacă pare subțirel. Materialul e foarte moale și se mulează pe corp. Se curăță foarte ușor, eu l-am spălat deja de câteva ori și nu s-a decolorat, încă nu s-a scămoșat cum se întâmplă cu unele materiale. Îl recomand cu încredere!>> Ioan, 28/11/2018

Vezi aici produsul!

Un polar

Echiparea în trei straturi (lenjerie de corp, bluza și jachetă) este esențială pentru a menține un nivel optim de confort, atât în ceea ce privește temperatura corpului, cât și libertatea de mișcare. Dacă soluția ideală pentru stratul exterior va fi o jachetă călduroasă, un polar pe dedesubt va face diferența în timpul practicii sportive!
Plus:Materialul din polar menţine căldura datorită volumului și puterii naturale de izolare.
Pentru cine? : Pasionații de drumeție la munte, practicanți la temperaturi între 10°C și 13°C.
Buget? :29,90 LEI.
Păreri? : 4.5/5 << Raport ideal calitate-preț! Polarul este foarte confortabil, iar culorile disponibile mai adevărat atractive!>> Lavinia, 24/09/2018

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

Altă jachetă, la fel de călduroasă, dar pentru copii

Încurajăm practica sportivă de la cele mai fragede vârste și de aceea juniorii vor fi mereu în atenția noastră. Dacă pentru adulți am găsit soluții pentru a menține confortul termic pe munte, a venit rândul celor mici să fie ajutați în aceeași direcție!
Plus:Jacheta este umplută de vată "ball fiber", ce oferă o alternativp bună la clasica utilizare a fulgilor: are o capacitate mai mare de a reține aerul și de a izola de frig, se întreține ușor (spălare și uscare automată) și își păstrează impermeabilitatea chiar și după o expunere de aproximativ 2 ore la ploaie.
Pentru cine? : Copiii dornci de a face plimbări montane, chiar și în sezonul rece.
Buget? :149,90 LEI.
Păreri? : 5/5 << Căptușeala este într-adevăr călduroasă, iar materialul foarte rezistent. Am rămas plăcut impresionată de impermeabilitatea produsului. Am achiziționat jacheta pentru fiica mea și e foarte entuziasmată de ea. O recomand cu încredere! Calitate excelentă pentru prețul plătit.>> Daniela, 03/12/2018

Vezi aici produsul!

O pereche de pantaloni, pentru copii

Drumețiile iarna, în special pentru copii, vor presupune de cele mai multe ori contact direct cu zăpada. De aceea, este important să ne îndreptăm în continuare atenția către confortul termic.
Plus:Materialul utilizat extensibil, călduros și hidrofob, pentru un confort total în timpul practicii sportive.
Pentru cine? : Copiii dornici de a face drumeții pe teren cu zăpadă.
Buget? :109,90 LEI.


Vezi aici produsul!

Tot pentru copii, o pereche de cizme

Știm cât de important este confortul termic la nivelul picioarelor pentru a păstra un nivel general de confort în timpul practici sportive. Deoarece copiii sunt mai sensibili la acest aspect decât cei mari, venim cu soluția ideală: o pereche de cizme călduroase, special adaptate pentru mers pe zăpadă bătătorită.
Plus:Aderență bună pe zăpadă datorită striațiilor de 4mm de la nivelul tălpii și impermeabilitate asigurată de membrana folosită pentru exterior.
Pentru cine? :Copii care au nevoie de izolare temrică la nivelul picioarelor pentru temperaturi de până la -10°C.
Buget? :89,90 LEI.
Păreri? : 4.5/5 << Călduroase și rezistente la apă, foarte bune pentru perioada de iarnă. Excelent raport calitate-preț, recomand!>> Beatrice, 14/02/2018

Vezi aici produsul!

O pereche de bocanci, de data aceasta pentru adulți

Izolarea termică la nivelul picioarelor este la fel de importantă și pentru adulți în sezonul rece. De aceea, echipa noastră de concepere a dezvoltat bocanci care să vină în rezolvarea acestei probleme, pentru ca practicanții să se poată bucura de zăpadă.
Plus:Talpa a fost concepută cu ajutorul tehnologiei SNOWCONTACT, pentru a asigura aderența pe zăpadă. De asemenea, temperatura minimă din timpul activității sportive susținută de bocanci este de până la -16°C.
Pentru cine? :Pasionații ai drumețiilor pe zăpadă, practicanți la nivel consecvent.
Buget? :209,90 LEI.
Păreri? : 4.5/5 << Foarte confortabili, călduroși și impermeabili. Sunt foarte rezistenți și păstrează pielea uscată. Prețul de altfel este de 2-3 mai mic decât al altor produse cu același nivel de tehnicitate.>> Anthony, 24/11/2018

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

O pereche de mănuși

O altă zonei de la nivelul corpului pe unde căldura este pierdută foarte ușor sunt mâinile. De aceea, am putea garanta faptul ca pasionații de drumeție vor aprecia în totdeauna o mpereche de mănuși tehnice, special concepute pentru tipul de practică ales.
Plus:Material special pe degetul mare, pentru a putea folosi telefonul fără a scoate mănușile.
Pentru cine? :Practicanți ai drumeției în sezonul rece, care âși doresc să nu aibă grija confortului temric.
Buget? :42,90 LEI.
Păreri? : 4.2/5 << Mănușile sunt foarte călduroase și stau fixe pe mână. Nu afectează dexteritatea iar cei care le folosesc vor putea în continuare să se echipeze, chiar dacă le poartă în aest moment. Le recomand!>> Ion, 20/11/2018

Vezi aici produsul!

CADOURI INSPIRATE PENTRU PASIONAȚII DE DRUMEȚIE

Întreaga echipă pasionată de drumeție speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...