Ce să-i oferiți de Crăciun acelui prieten sau membru al familiei care v-ar putea povesti ore întregi despre ultimul său bivuac la munte sau despre proiectul său de a cuceri Vârful Moldoveanu? Descoperiți articolele sportive Forclaz care îi pot completa echipamentul!

O JACHETĂ CU GLUGĂ

Motivul pentru care acest produs este inovator este reprezentat de conceptul eco de fabricație, acest model având în compoziție 50% materiale reciclate. Fiind un produs rezistent și călduros, orice pasionat de trekking și-ar dori să îl aibă.
Avantajul? Este foarte compactă, se depozitează ușor în propriul buzunar (cel din stânga).
Cui se adresează? Pasionaților de trekking la munte, pe vreme răcoroasă.
Buget? 119,90 LEI
Păreri ale utilizatorilor: 4.5/5 "O port ca și al doilea strat de haine în timpul călătoriilor și sunt foarte mulțumit de calitatea jachetei!" (Pascal, 06/12/2018)

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

O JACHETĂ PENTRU TREKKING CĂLĂTORIE

Trekkingul călătorie se diferențiază de celelalte tipuri de practică în principal prin expunerea la intervale diferite de temperatură în timpul aceleiași sesiuni sportive. Asigurând un nivel optim de confort pe durata călătoriilor, o jachetă modulară va fi pe gustul multor practicanți de trekking.
Avantajul? Sistemul 3în1 este perfect pentru vreme rece (până la -1°C), dar și pe vreme caldă, când puteți renunța la stratul interior. Puteți folosi polarul interior simplu, pe deasupra unui tricou.
Cui se adresează? Pasionaților de trekking călătorie, care au nevoie de adaptare eficientă la diferitele situații pe care le pot întâlni.
Buget? 249,90 LEI
Păreri ale utilizatorilor: 4.3/5 "Confortabilă, călduroasă și impermeabilă. Căptușeala devine o bluză ușoară cu glugă." (Pascal, 06/12/2018)

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

CEA MAI COMPACTĂ JACHETĂ DIN GAMĂ

În eventualitatea în care persoana pentru care căutați un cadou este mai degrabă practicant pe vreme răcoroasă, acest model de jachetă îi va fi perfect!
Avantajul? Umplutură 85% puf, 15% pene, pentru a asigura confortul termic și a păstra intactă libertatea de mișcare. Se strânge la bază şi are manșete.
Cui se adresează? Pasionaților de trekking pe vreme răcoroasă.
Buget? 189,90 LEI
Păreri ale utilizatorilor: 4.5/5 "Călduroasă și ușoară , recomand!" (Cosmin, 06/03/2018)

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

O BLUZĂ DIN LÂNĂ MERINOS

Trekking-ul montan înseamnă, în general, să rămâi mai multe zile la rând departe de dușuri. Evităm fibrele sintetice şi preferăm materialele naturale în detrimentul unui material sintetic, care să ne ofere confortul bumbacului, menținând, în același timp, pielea uscată. La graniţa dintre aceste două beneficii se găsește colecţia de textile din lână merinos.
Avantaje? Mirosurile neplăcute sunt reduse, este foarte confortabilă pe piele, menţine pielea uscată, se spală şi se usucă uşor, îşi păstrează forma mai mult timp.
Cui se adresează? Tuturor amatorilor de trekking.
Buget? de la 149,90 LEI.
Păreri ale utilizatorilor: 4.6/5 "Calitatea este excelentă, mulțumesc!"( Marcel, 22/11/2018)

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

UN CORT ULTRAUȘOR

Esenţial pentru a putea face un bivuac la munte, cortul este o investiție importantă pentru amatorii de trekking. Dacă îi oferiți unul, veți fi cu siguranță prietenul, fratele sau sora sa preferată mulți ani de acum încolo.
Avantaj? Compact și ușor, la un preț imbatabil.
Pentru cine? Pasionatului de trekking căruia îi place să își petreacă nopțile în munți.
Buget? 549,90 LEI.

Vezi aici produsul!

O SALTEA COMPACTĂ

Dormitul în natură este plăcut, dar vă trebuie o saltea ca să evitați contactul direct cu solul. Iar dacă aceasta este compactă și ușoară, aveți un mare avantaj. Cu salteaua noastră autogonflabilă Trek 700, veți beneficia de confort cu un produs care ocupă foarte puţin loc in rucsac!
Avantaj Ușor pliabilă, compactă.
Pentru cine? Amatorilor de trekking care vor să doarmă în condiții optime de confort.
Buget? 169,90 LEI.

Vezi aici produsul!

O PERECHE DE MᾸNUŞI

Mănuși cu un deget, călduroase și impermeabile care asigură, în același timp, protecție și dexteritate! Se pot completa, eventual, cu supramănuși impermeabile, un adevărat poncho al mănușilor!
Avantajul? Permit modularea protecției în funcție de vreme.
Cui se adresează? Trekkerilor pentru care vremea rece sau vântul nu reprezintă o barieră în practică.
Buget? 74,90 LEI mănuşile cu un singur deget și 54,90LEI supramănușile.
Păreri ale utilizatorilor? : 4.2/5 "Sunt exact ceea ce aveam nevoie. Suprafața mică de magnet facilitează schimbul dintre mitene și mănuși fără degete." (Megan, 05/11/2018)

Vezi mănuşile cu un singur deget și supramănușile impermeabile !

CONFORT ÎN CORT

Accesoriul care poate schimba calitatea nopților petrecute în bivuac este perna gonflabilă! Este amănuntul care poate face diferențadintre o noapte plăcută și una neplăcută petrecută în cort.
Avantajul? Nu ocupă mult loc în rucsac.
Cui se adresează? Trekkerilor care obișnuiesc să campeze mai multe nopți în timpul călătoriilor.
Buget? 64,90 LEI
Păreri ale utilizatorilor: 4.7/5 "Recomand cu toată încrederea. Un produs util." (Marian-Claudiu, 11/09/2018)

Vezi produsul !

CADOURI INSPIRATE PENTRU PASIONAȚII DE TREKKING

Întreaga echipă Forclaz speră că această selecție de produse vă va fi utilă și că, astfel, îi veți face fericiți și pe alții, de Crăciun.

Sărbători fericite!

Vezi toată gama de produse de trekking Forclaz

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*