BENEFICIILE MERSULUI PE ROLE PENTRU CEI MAI TINERI

Tehnic, rapid, spectaculos: mersul pe role este un hobby care de multe ori nu are limită. Inclusiv limita de vârstă. Practicarea lui este într-adevăr deschisă tuturor și este chiar recomandată pentru a vedea calitățile ce pot fi dezvoltate. Câteva lucruri despre beneficiile patinajului pentru cei mai tineri.

SPORTUL DE PLĂCERE

Mersul pe role este una dintre acele activități fizice la jumătatea dintre sport și timp liber, permițând consumul de energie într-un cadru mai mult jucăuș. Pe scurt: ne menținem condiția fizică în timp ce ne distrăm.

Pentru cei mai tineri, care exprimă adesea o mare nevoie de a se deplasa ca să joace, patinajul pe role este așadar ideal pentru a-și consuma energia și a-și focusa atenția. Odată ce sunt pe roți, aceștia își dezvoltă echilibrul cât și flexibilitatea și reacția la obstacole.

Mai mult decât atât, munca este de asemenea mentală, patinajul necesită o concentrare permanentă și o doză bună de curaj pentru a-și înfrunta temerile și a-și depăși limitele, ceea ce este valabil și pentru skateboarding.

La ce îi va servi?

Dezvoltându-și abilitățile fizice și devenind mai sigur pe el datorită patinajului pe role, un copil ca adult va fi mai focusat împotriva obstacolelor din viața de zi cu zi, făcând slalom între liniile de facturare și urcând pe scara profesională.

 

DEZVOLTAREA GUSTULUI PENTRU DESCOPERIRI

Deoarece este adesea practicat în aer liber și uneori de mai mulți, rollerblading-ul este, mai presus de orice, o oportunitate pentru copii să iasă din mediul de familie pentru a descoperi noi orizonturi de joc și socializare. Un univers revigorant pentru tinerii care în general se bucură de libertate și uneori simt nevoia de a fugi din zona lor de confort. Cu rolele, ei se integrează în noi comunități de practicanți și entuziaști, dar și spații noi, dedicate sau nu, în care se distrează prin acrobații.

Și mulțumită existenței multor cluburi și asociații, “zborul spre noi orizonturi” este de fapt stăpânit, astfel încât călătoria să includă întotdeauna o întoarcere: cea către casă.

La ce îi va servi?

Acest apetit pentru descoperirea de locuri și oameni antrenează într-o adevărată capacitate de adaptare viitoare care este foarte utilă pentru a stăpâni codurile culturale, indiferent dacă călătoriți în străinătate … sau ieșiți în oraș.

 

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020