Vânătoarea la pândă sau apropiere este o practică exigentă. Efortul continuu, discreția necesară și suportarea anumitor condiții climatice aleatorii cer un echipament specific.

STRATUL Nr 1,STRATUL Nr 2,STRATUL Nr 3
Primul strat este cel aflat în contact direct cu pielea. Optează pentru tricouri respirante pentru a evita retenția transpirației. Caracterul hidrofob al acestui prim strat este deci foarte important, oferindu-ți în același timp o primă sursă de căldură.,Pentru al doilea strat, materialul ideal este bumbacul. Datorită rezistenței sale, pe timp uscat te vei putea limita la acest strat.,Pentru al 3lea strat, dacă temperatura scade sau dacă practici vânătoarea la pândă, completează-ți echipamentul cu un polar sau o jachetă groasă. Pe timp de ploaie, privilegiază produse prevăzute cu materiale cu membrană și cusături etanșe. Astfel, echipat cu îmbrăcăminte în straturi, vei fi gata să înfrunți orice condiții.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/couches1.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/couches2.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/couches3.png

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 3,75 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020