Întelegem interesul din ce în ce mai mare pentru skateboarding în rândul tinerilor (și nu numai!) și de aceea ne dorim să nu neglijăm persoanele pasionate de această practică. Descoperiți ideile de cadouri sugerate de echipa Decathlon și oferiți bucuria practicării sporturilor de alunecare urbane!

Pentru începători

Cel mic este pasionat de skateboarding și și-ar dori să învețe să se plimbe pe placă, ba chiar să facă și trick-uri? Skateboardul MID500 Monkey va fi alegerea perfectă de cadou în acest caz!
Plus:Skate rezistent, ideal pentru a învăța și efectua trick-uri: ollie, flip sau grind.
Pentru cine? :Produsul a fost conceput pentru copii cu vârsta între 8 și 12 ani, cu înălțime mai mică de 1.30m, care știu deja să se deplaseze pe skateboard, dar doresc să stăpânească tehnica trick-urilor.
Buget? :159,90 LEI.


Vezi aici produsul!

Păstrăm tehnicitatea, dar ne adaptăm preferințelor de design

Pentru un nivel începător sau consecvent de practică, cerințele din punct de vedere al tehnicității nu diferă foarte mult. Preferințele în materie de design în schimb, da. De aceea vă propunem încă un model de skateboard MID500, de data aceasta încercând să acoperim altă sferă de preferințe din punct de vedere al aspectului exterior.
Plus:Durabilitatea skateboardului este asigurată de platforma realizată din 7 straturi lipite de lemn.
Pentru cine? :Produsul a fost conceput pentru copii cu vârsta între 8 și 12 ani, cu înălțime mai mică de 1.30m, care știu deja să se deplaseze pe skateboard, dar doresc să stăpânească tehnica trick-urilor.
Buget? :159,90 LEI.
Păreri? : 4.4/5 << Este primul skateboard cumpărat fiului meu, care este începător. Este foarte încântat. Mi-a plăcut enorm că la raft aveți expuse detalii legate de înălțimea copilului, dificultate etc. În baza acestora am ales skateboardul. Recomand!>> Alina, 26/06/2018

Vezi aici produsul!

Un Cruiser YAMBA

Mai mic decât skateboardul şi longboardul, Yamba este un mini skateboard, old school prin excelenţă. Conceput pentru deplasarea pe distanţe mici, acest mic skateboard este rapid, dinamic şi uşor. Este perfect pentru deplasările în oraş, iar placa din lemn este mai rezistentă decât cele din plastic, pentru mai multă stabilitate.
Plus:Placa este realizată din lemn de arțar canadian și mesteacăn, pentru a asigura duritatea produsului, iar roțile sunt 100% din poliuretan, favorizând calitatea alunecării.
Pentru cine? :Produsul a fost conceput pentru pasionații de plimbări tip crusing pe skateboard, nu în mod deosebit de trick-uri.
Buget? :219,90 LEI.
Păreri? : 4.4/5 << Produsul este foarte bun pentru începători. Este ideal pentru plimbări în oraș. Roțile sunt suficient de mari pentru a nu se bloca în obstacole minore, dar suficient de moi pentru a favoriza alunecarea pe astfalt.>> Maria, 16/10/2018

Vezi aici produsul!

A SPUS CINEVA SKATEBOARDING? ALEGE CADOUL PERFECT PENTRU PASIONAȚI

Întreaga echipă pasionată de skateboarding speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...