Motivația este cheia pentru a-ți atinge obiectivele sportive. Însă, uneori din lipsă de timp aceasta devine o constrângere. Emmanuel Lassale, atletic, îți oferă o serie de sfaturi pentru a-ți păstra motivația vie.

 1 – GÂNDEȘTE-TE LA TOATE BENEFICIILE MERSULUI 

Este prima ta sursă de motivație? Vrei să practici mersul pentru a te păstra în formă ? Amintește-ți că mersul este o plăcere înainte de toate.

2 – FIXEAZĂ UN OBIECTIV CLAR

Fie că obiectivul tău este pierderea în greutate, dorința de a depăși stresul, schimbarea de idei sau o provocare personală de viteză sau distanță: există doar motive bune pentru a practica mersul sportiv!

3 – FIECARE DINTRE ANTRENAMENTELE TALE ESTE O PLIMBARE

Profită de peisajele pe care ți le oferă natura. Este inutil să te devalorizezi dacă simți nevoia să încetinești!

5 – SCAPĂ DE MONOTONIE CU ANTRENAMENTELE DE MERS!

Mersul se poate practica peste tot,  acesta îți oferă numeroase posibilități pentru a descoperi noi locuri și peisaje. Atunci când rutina se instalează,  schimbă-ți obiceiurile și începe o sesiune de mers pentru a descoperi numeroase locuri!

6 – ÎNCEARCĂ MERSUL ÎNTR-UN GRUP!

Unora nu le place să facă sport singuri. Găsește-ți un partener pentru sesiunea de mers. Pe lângă beneficiile pe care le capeți în urma acestui sport, îți vei face noi prieteni.

7 – ECHIPEAZĂ-TE CORESPUNZĂTOR PENTRU CA ANTRENAMENTUL SĂ RĂMÂNĂ O PLĂCERE!

Nu există nicio scuză, nici măcar vremea.

Dacă este foarte cald, ia o pereche de încălțăminte aerisită, cu fața din mesh. Este recomandat să porți o cască și cremă solară pentru a te proteja de soare și pentru a evita deshidratarea. Dacă plouă sau este foarte frig, poartă un echipament specific pentru a te proteja.

Care sunt sfaturile tale pentru a rămâne motivat? Te invit să împărtășești cu noi sfaturile tale pentru ca mersul să fie o adevărată plăcere!
Motivația este cheia pentru a îți atinge obiectivele sportive. Însă, uneori din lipsă de timp aceasta devine o constrângere. Emmanuel Lassale, atletic îți oferă o serie de sfaturi pentru a îți păstra motivația vie.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020