fbpx

Alergați toamna? Înfruntaţi vremea rece şi posomorâtă? Chiar dacă toamna se prezintă aşa, bucuraţi-vă totuşi de alergare într-un sezon colorat şi plăcut.

Toamna este vara indiană

Temperaturi blânde, cer luminos, lumină plăcută şi călduroasă – toamna poate fi un sezon agreabil. Lăsaţi-vă atras de razele soarelui şi profitaţi de ultimile zile calde pentru a alerga.

Nu vă lăsaţi deprimat din cauza vremii

Spunem mereu: alergarea este bună pentru sănătatea fizică, dar şi cea mentală. Alergarea este momentul în care vă relaxaţi şi uitaţi de tristeţe. Concentrarea asupra efortului vă ajută să uitaţi de probleme. Încercat şi confirmat! Nu lăsaţi iarna să vă sperie!

Echipaţi-vă pentru un nou sezon de alergare

Ce alt pretext mai bun decât un sezon nou, pentru a vă achiziţiona o nouă ţinută de alergare? Dar cum să ne echipăm pentru alergare pe timp de toamnă? Gândiţi-vă la primul strat de haine, care nu lasă frigul să pătrundă şi nu încălzeşte prea tare sau la o vestă cu buzunare practice, pentru chei şi telefon. Luaţi în calcul de asemenea şi gulerul, pentru a preveni răceala şi colanţii, care menţin căldura.

Bucuraţi-vă de peisaj

Toamna este, cu toate acestea, un sezon frumos. Profitaţi de alergare pentru a admira peisajul, culorile. Cu siguranţă alergarea este un motiv bun pentru a ieşi!

Profitaţi de razele de soare de la sfârşitul zilei

Nmărătoarea inversă este până la lăsarea serii. De acum zilele vor fi tot mai scurte şi trebuie să profitaţi de alergare după muncă, cât încă mai este zi.

Uitaţi de căldurile toride din timpul verii

Alergarea pe timp de toamnă are ca avantaj evitarea căldurii prea mari. Vă amintiţi de joggingul la peste 25°C, unde şi cel mai mic efort însemna pierderea unei mari cantităţi de apă ? Toamna, temperatura este potrivită pentru acest sport.

6 MOTIVE SĂ PRACTICAȚI ALERGAREA PE TIMP DE TOAMNĂ
Total
1
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (15 voturi, medie: 4,40 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*