Aşa cum aveţi grijă de dumneavoastră, luaţi-vă câtva timp şi pentru bicicleta dumneavoastră de apartament! Iată 3 sfaturi pentru a îngriji în mod corect echipamentul de fitness.

Bicicletele de apartament Domyos au fost gândite şi concepute pentru ca dumneavoastră să nu investiţi prea mult timp în întreţinerea lor. Totuşi, câteva sfaturi practice vă vor permite să prelungiţi durata de viaţă a echipamentului de fitness.

1/ CURĂŢAŢI BICICLETA DE APARTAMENT ÎN DOAR 1 MINUT!

După fiecare utilizare, curăţaţi bicicleta de apartament cu un material textil moale şi umezit cu puţină apă. Astfel vă veţi simţi mai motivat regăsind aparatul dumneavoastră preferat. În timpul curăţării, insistaţi asupra urmelor de transpiraţie, care sunt corozive şi care în timp nu se vor mai putea şterge de pe aparat.
Atenţie: nu uitaţi să scoateţi bicicleta de apartament din priză înainte de a o curăţa. Ţineţi aparatul scos din priză după utilizare.

Dacă modelul dumneavoastră este prevăzut cu o centură de măsurare a ritmului cardiac, nu uitaţi să o curăţaţi cu apă după fiecare utilizare.

2/ VERIFICAŢI REGULAT PIESELE ESENŢIALE ALE BICICLETEI DE APARTAMENT

Primul element esenţial îl reprezintă stabilitatea aparatului de fitness. Fiţi atenţi la eventuala balansare sau la zgomotele produse în timpul utilizării. Acestea ar putea semnala o reglare necorespunzătoare a saboţilor bicicletei. Un aparat stabil este mai silenţios şi mai sigur.

Pentru o reglare bună a bicicletei de apartament, verificaţi regulat şuruburile de asamblare, pentru a asigura utilizarea în siguranţă a aparatului.

3/ PROFITAŢI DE SERVICIILE NOASTRE POST VÂNZARE

Veţi găsi răspunsuri la întrebările dumneavoastră privind întreţinerea bicicletei de apartament, prin intermediul asistenţei personalizate oferite de către tehnicienii noştri din magazinele Decathlon.

Aşa cum aveţi grijă de dumneavoastră, luaţi-vă câtva timp şi pentru bicicleta dumneavoastră de apartament! Iată 3 sfaturi pentru a îngriji în mod corect echipamentul de fitness.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*